caixa popular

Si parpelleges t’ho perds: XS Puçol Festival XPRES

Si parpelleges t’ho perds: XS Puçol Festival XPRES
21/08/2017 -

T’atrevixes a escriure, rodar i editar un curt de 2 minuts en 36 hores? Tens l’oportunitat de guanyar uns premis de fins a 400 euros. No tots els dies tenim l’oportunitat de mostrar al món allò que la nostra creativitat ens permet construir. La secció Xpres del Festival de Curtmetratges XS Puçol et repta a gravar un micro metratge en un lloc recognoscible del poble i amb un màxim de dos minuts de duració.

Per afegir un poc de dificultat a l’assumpte, els curts s’hauran de gravar en un màxim de 36 hores, temps en el que s’haurà de desenvolupar tot el procés i, a més, pensar com incorporar a la història un objecte o motiu que l’organització indicarà al principi. Aquest element no serà necessàriament protagonista en el curtmetratge, però sí ha de tindre un cert pes. No patiu: Les neurones joves funcionen prou bé, així que segur que sabreu com eixir de tots els apurs.

La inscripció a aquesta secció, que forma part del festival de curtmetratges general, estarà oberta des del 18 de setembre fins al 6 d’octubre per a tot el públic. L’únic requisit es que, com a mínim, un integrant de cada grup ha de ser major d’edat.

Al fer clic en el següent enllaç podreu trobar totes les bases per a participar en la V Edició de la secció Xpres del Festival de Curtmetratges XS.

Qui ha dit que el cine curt és la part «fàcil» del sèptim art? Més d’una vegada hem escoltat que les millors fragàncies es guarden en flascons xicotets i, sense la més mínima intenció de desprestigiar el cine convencional, una cosa és clara: Els curtmetratges són al cinema el que un conte a la literatura; unes peces d’incommensurable valor que concentren històries en estat pur.

Accepta el repte i demostra de què eres capaç!


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 10 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris