25n
25N
25N

Si no pots anar a la Fonteta... alliberar el teu abonament té premi

Deixant el teu seient a una altra persona pots estalviar-te fins a 25 euros la pròxima temporada

Si no pots anar a la Fonteta... alliberar el teu abonament té premi
30/09/2016 -

El València Basket torna a activar aquesta temporada la possibilitat que si l’aficionat sap per endavant que no podrà anar al partit puga alliberar el seu abonament perquè una altra persona compre l’entrada. L’opció s’obri amb el partit de la segona jornada de la Lliga, el pròxim 6 d’octubre davant el Reial Madrid, que serà el primer del conjunt taronja a casa. Que un afeccionat allibere el seu seient té premi doncs aconsegueix descomptes de fins a 25 euros en la seua passada de la temporada següent (2017-18).

Els posseïdors de passades de temporada que no vagen a ocupar les seues localitats poden cedir-les per a la venda lliure fins a les 20.00 hores del dimecres 5 d’octubre. D’aquesta manera podràs donar l’oportunitat a un altre aficionat perquè done el seu suport a l’equip en aquest partit.

Com allibere la meua entrada per al partit davant el Reial Madrid?

Entra en la web oficial de València Basket
Cerca i accedeix a “Entrades i abonaments”
Punxa en la pestanya “On-line
Entra en “Zona Personal”. Posa el teu e-mail i contrasenya en els espais habilitats per a açò. Si encara no t’han assignat una contrasenya associada al teu correu electrònic, has de sol·licitar-la cridant a les Oficines de València Basket al número 96 395 70 84 (de 9:30 h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h)
Dins de “Zona Personal”, cerca la pestanya amb el nom “Zona Abonaments” que apareixerà a l’esquerra de les teues dades personals i fes clic en ella
Quan aparega el teu llistat d’abonaments vigents, clica en “Esdeveniments” dins de l’abonament que desitges alliberar.
Apareixerà llavors el llistat de partits disponibles. Punxa a “Alliberar” per a posar el teu seient en venda lliure per al partit que hages seleccionat.

Quins beneficis té alliberar el meu seient?

A més d’ajudar al fet que la Fonteta present el millor aspecte possible en un gran partit, alliberar el seient també té un benefici per a l’abonat que decideix usar aquesta opció. Si la localitat que hages alliberat es ven, abans de les 20.00 hores del dimecres 5 d’octubre, obtindràs un descompte que s’aplicarà a l’abonament de la pròxima temporada. En cas de no renovar l’abonament, aqueix descompte es perdrà de manera definitiva. La relació de descomptes segons sectors és la següent:

 

Grada Fondo10 euros
Grada Lateral12 euros
Canasta12 euros
Preferente + Tribuna Curva15 euros
Tribuna Lateral20 euros
Tribuna Central20 euros
VIP25 euros

Els descomptes per aquest tipus de promoció no podran superar el 70% del preu del teu abonament de la temporada que ve.
Com recuperar el teu abonament?

Si has alliberat la teua entrada però finalment pots venir al partit, pots recuperar la teua localitat sempre que no s’haja venut. Seguint els mateixos passos que vas fer per a alliberar el teu seient, en arribar al pas 7, en el llistat de partits t’apareixerà l’opció de punxar en el botó “Recuperar” per a tornar a activar el teu abonament per a la trobada per al qual havies cedit la teua localitat.

Fins a quan pots recuperar l’entrada?

El termini límit per a recuperar un seient alliberat és de 24 hores abans de la disputa del partit per al qual s’haja alliberat aqueixa localitat. En aquest cas, fins a les 20.00 hores del dimecres 5 d’octubre. Una vegada depassat aqueix límit, les entrades alliberades que no hagen sigut adquirides per un altre espectador ni recuperades pel titular de l’abonament quedaran a la disposició del Club sense possibilitat de benefici per a l’abonat.

Com saber si la teua entrada s’ha venut?

Si vols saber si l’entrada que has alliberat ha sigut adquirida per una altra persona, el procés és similar al de la compra de localitats. Entra en la web de València Basket, cerca primer la pestanya “Entrades i abonaments” i dins d’ella “On-line“. T’apareixerà llavors l’opció de comprar entrades per al partit davant el Reial Madrid.

Punxa en l’opció “Comprar Entrades”, cerca el teu sector dins del plànol virtual de la Fonteta i una vegada dins del sector localitza el seient que hages alliberat. Si apareix de color ver és que el seient no ha sigut comprat per ningú. Si apareix en color roig, significa que algú ja ha adquirit aqueix espai per al partit en qüestió i ja no pots recuperar-ho per al diumenge.

En qualsevol cas, a partir de les 20.00 hores del dimecres 5, el club comunicarà als seus abonats si el seu seient s’ha venut i per tant, si se li aplicarà el descompte en l’abonament de la temporada següent, o si per contra no s’ha produït la venda de la seua localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =

museo prehistoria
museo prehistoria