25n
25N
25N

Si estàs enamorat/ada celebra Sant Dionís

Si estàs enamorat/ada celebra Sant Dionís
28/09/2016 -

A menys de dos setmanes del 9 d’Octubre, quan també se celebra la festivitat de Sant Dionís, marcada en la ciutat de València per l’obsequi de dolços entre enamorats, l’Ajuntament ha presentat la campanya gràfica de promoció de la festa i suport al xicotet comerç i els forns tradicionals de la ciutat. Amb el lema “Si estàs enamorat/ada celebra Sant Dionís”, la campanya es basa en quatre cartells amb l’objectiu de donar suport a este sector comercial.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha valorat la campanya com a “fresca, amable i divertida, amb la qual es busca sobretot potenciar els forns tradicionals i el xicotet comerç de proximitat, que mantenen la tradició d’oferir la mocadorà i els dolços que constituïxen el regal típic del 9 d’octubre”. Al mateix temps, destaca la inclusió de qualsevol persona, incorporant la diversitat d’orientació sexual en el cartell.

La part visual de la campanya ha estat a càrrec de l’estudi de disseny Socarrat, que va realitzar també la de 2015. Tant el seu responsable com el regidor Galiana han posat l’accent en la intenció inclusiva d’una estratègia “dirigida a tots els enamorats i que no vol deixar fora ningú”.

Si l’any passat els cartells estaven protagonitzats per figuretes a mig camí entre les fruites de massapà que omplin els mocadors i els ‘emojis’ usats en la telefonia mòbil, les estrelles de la campanya actual són els no menys tradicionals tronaors i piuletes, les figures de massapà que s’encarreguen de personificar “una tradició tan valenciana, que no volem que es perda”.

Tal i com ha apuntat Galiana, els cartells s’han distribuït ja pels mercats municipals i els suports publicitaris i molt prompte arribaran als comerços, acompanyats de samarretes i marxandatge variat. La campanya aspira a introduir-se, a més, per les xarxes socials per mitjà d’un breu vídeo en el qual piuletes i tronadors intercanvien regals i mostres d’afecte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

museo prehistoria