25n
Orgull
Orgull

El Shark Film Festival, una proposta de la Marina de València per a 'submergir-se' en les profunditats del cinema

El divendres es projectaran en la piscina de la Marina de València 7 curtmetratges de directors emergents, mentre que el dissabte podrem veure, en el mateix escenari, la mítica ‘Tauró’ d’Steven Spielberg

El Shark Film Festival, una proposta de la Marina de València per a 'submergir-se' en les profunditats del cinema
28/08/2019 -

Durant tot l’estiu, València ha gaudit de gran quantitat de cicles cinematogràfics a l’aire lliure: el de la Nau, a mitjan juliol, el del Centre del Carme, a l’agost, el de la Filmoteca d’Estiu, a la fi d’estiu, o l’organitzat per Turisme València en algunes platges de la ciutat durant els últims tres mesos.

Per a acomiadar les vacances, la Marina de València acull un cinema a l’aire lliure bastant especial, ja que es tracta del primer festival cinematogràfic des de l’aigua. El Shark Film Festival, així es diu, se celebrarà entre el 30 i el 31 d’agost i oferirà l’oportunitat de veure cinema marí -com per exemple ‘Tauró’ d’Steven Spielberg– des d’un matalasset surant en el mar.

PRIMERA JORNADA DE PROJECCIÓ

La Marina de València, un dels centres culturals de la ciutat més visitat durant l’últim any, estrena un festival de cinema diferent on el públic assistent podrà veure les projeccions des de l’aigua o des de l’àrea de gespa. Durant aqueixos dos dies, la nova zona de bany de la Marina de València es convertirà en un festival estiuenc i aquàtic a l’aire lliure.

El Festival constarà de dues jornades de projeccions. La primera serà el divendres, 30 d’agost, a partir de les 21 hores en la piscina de la Marina de València. En aquesta sessió podran veure’s els set curtmetratges de temàtica marina seleccionats. Una vegada finalitzada la sessió de curts, el jurat compost per l’actor Jordi Aguilar, la directora de fotografia Almudena Verdes i la també actriu, Itziar Castro, decidiran quins seran els curts guanyadors. Els premis s’entregaran el dissabte abans del visionament de la pel·lícula.

Els curts seleccionats per a aquesta primera jornada de projecció són ‘Plastikeira‘ de Cessara Maglioni (País Basc), ‘Pool Shark‘ de Pat O’Malley (els EUA), ‘Glassy‘ de Leire Garmendia (País Basc), ‘Lemon‘ de la Fundació Reina Sofia (Madrid), ‘Jesús se’n va a la platja’ de David Muñoz (Barcelona), ‘Foreigner‘ de Carlos Violadé (Sevilla) i ‘Hitchen‘s razor‘ de Madison Stewart (els EUA). Set curtmetratges de set directors emergents diferents que faran de la nit del divendres una vetlada única i irrepetible.

‘TAURÓ’ DES DEL FLOTADOR

El dissabte, amb la segona sessió de Shark Film Festival, els 150 assistents, sota inscripció prèvia, podran gaudir des de les 21 hores del clàssic de Steven Spielberg, ‘Tauró’, des de l’aigua. Es projectarà en versió original subtitulada. Serà obligatori que cada assistent porte el seu flotador o matalasset que utilitzarà com a suport. A més, hi haurà accés per a la visualització de la projecció en una zona habilitada de gespa artificial.

El mateix dissabte i a manera de clausura, la fi de festa tindrà lloc en Amstel Art, en l’edifici Veles e Vents, amb la Shark Film Festival Party, d’accés gratuït. Constarà d’un concert del grup de surf Llobarros i la sessió de Wookie Djs, amb la seua benvolguda col·lecció de vinils, perquè l’última nit d’agost no deixem de ballar en La Marina de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =