caixa popular

Continuen les sessions informatives per a difondre la programació de neteja

Continuen les sessions informatives per a difondre la programació de neteja
13/02/2018 -

La Delegació de Gestió de Residus Sòlids presenta hui, a les 18 hores, a l’Ateneu Marítim les millores en la programació de neteja de la ciutat, en una de les sessions informatives que l’Ajuntament està realitzant per a donar a conéixer les novetats establertes als valencians i valencianes. Així, enguany s’han multiplicat aquestes sessions per a arribar a tota la ciutadania, havent-hi una per cada Junta Municipal de Districte.

La regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano, ha recordat que “per tercer any consecutiu el govern de Joan Ribó incrementa els recursos per millorar la neteja de la ciutat, com un dels servicis que fan la vida millor als barris i pobles de la ciutat”. De fet, enguany el pressupost del consistori per a aquest servici ha arribat als 67,06 milions d’euros, el que suposa un increment de més de 10 milions d’euros respecte a l’any 2015.

Aquestes rondes informatives es van iniciar a gener a Abastos i continuaran fins al pròxim 21 de febrer. El pròxim 15 de febrer serà a Russafa, el 20 de febrer a Patraix i el 21 a Trànsits. D’aquesta forma, i com ja es va fer l’any passat, es promou la interlocució directa amb col·lectius i associacions veïnals per a traslladar a la ciutadania totes les millores.

“Considerem fonamental el benestar diari de totes les veïnes i els veïns i, per això, continuem augmentant els reforços en neteja i en la recollida de residus per a tota la ciutat”, ha subratllat Soriano, qui ha aprofitat l’ocasió per a agrair la col·laboració ciutadana per a continuar així millorant els nivells de neteja en València.

Al mateix temps, en aquestes sessions la regidora explica el reforç realitzat enguany en diferents àmbits, com ara en la recollida d’objectes amb set equips nous (laborables i festius); la maquinària de neteja, amb cinc màquines noves; i la neteja de solars i zones sense urbanitzar, amb nous equips de treball en dies laborables. D’altra banda, l’agranada manual continua incrementant-se en els festius tant de vesprada com de nit, continuant amb la línia encetada l’any passat.

Pel que fa a la consolidació del servici pilot de recollida orgànica, també es reforça amb nou personal. Finalment, els apartats de recollida de residus sòlids urbans, de paper i cartó i d’envasos també veuran sensiblement millorat el servici amb la incorporació de nous equips per a enguany.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris