25n
25N
25N

Última sessió abans l’estiu del club de lectura del Voluntariat del Valencià de Torrent

Última sessió abans l’estiu del club de lectura del Voluntariat del Valencià de Torrent
31/05/2019 -

Els membres del club de lectura del Voluntariat pel Valencià de Torrent, que organitza i coordina l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent, es reuniren ahir en l’última sessió del club abans de l’estiu.

El llibre triat en esta ocasió fou la novel·la negra ambientada a València Tota la terra és de vidre i la sessió tingué lloc en el corral del Museu Comarcal de l’Horta Sud i hi acudí l’autor Joanjo García, un dels autors actuals més reconeguts en el panorama literari valencià. La gent que hi participà va poder intercanviar impressions i opinions sobre la novel·la amb l’autor en una vesprada dedicada a la literatura en valencià ja que l’objectiu fonamental del club és promoure la lectura de llibres en valencià entre els membres del Voluntariat pel valencià.

La regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, agraí la disponibilitat de l’autor per participar en la sessió i també l’assistència a totes les persones que hi acudirem i les convocà a l’acte de cloenda de l’edició 2019 del Voluntariat pel valencià de Torrent que serà el pròxim 27 de juny en què es repartiran els diplomes a voluntaris i aprenents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus