25n
25N
25N

Els bars de Mislata promouen la igualtat en les seues tovalloneres amb motiu del Dia de la Dona

L’Ajuntament llança una original campanya de conscienciació i reparteix milers de tovallons amb el missatge “Amb les dones, cap pas arrere”

Els bars de Mislata promouen la igualtat en les seues tovalloneres amb motiu del Dia de la Dona
07/03/2017 -

Traslladar el missatge de les XXX Jornades de la Dona a la vida quotidiana dels veïns i multiplicar així el seu poder de conscienciació. És l’objectiu de l’última campanya de l’Ajuntament de Mislata, que pretén sensibilitzar a la ciutadania i promoure la igualtat entre homes i dones, coincidint amb la celebració del 8 de març.

Des del passat dia 25 de febrer, la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat, en col·laboració amb les associacions de dones de la ciutat, està celebrant tot un seguit de activitats per a denunciar la desigualtat que encara existeix hui en la nostra societat. Ho fan a través d’exposicions, conferències, tertúlies i fins a representacions teatrals, però enguany, a més, ho estan fent també amb una singular iniciativa que s’ha colat en el dia a dia dels veïns.

L’Ajuntament de Mislata ha repartit milers i milers de tovallons entre els bars i cafeteries de la ciutat amb un missatge: “Amb les dones, cap pas arrere”. Es tracta del lema de les Jornades de 2017 i amb ell es troba qualsevol veí o veïna que vaja estos dies a prendre un cafè a Mislata. L’objectiu, com explica la regidora Carmen Lapeña, responsable de la iniciativa, “és portar el missatge de la igualtat més enllà de sales d’exposicions i de conferències, per a aconseguir arribar al major nombre de gent possible i transmetre’ls que encara ens queda un llarg camí, però que no anem a retrocedir”.

Des de la Casa de la Dona no oculten la satisfacció pel bon acolliment que ha tingut esta original campanya, tant per part dels propietaris dels bars com sobretot pels seus clients, que solen quedar gratament sorpresos en llegir el missatge dels tovallons.

Esta no és la primera vegada que l’Ajuntament de Mislata utilitza espais públics per a promoure la igualtat. Fa uns mesos, el Consistori va pintar missatges contra la violència masclista en els passos de vianants, una altra mesura més encaminada a comprometre a tota la ciutadania de Mislata en la lluita per la igualtat entre homes i dones. En aquella altra campanya els missatges van ser “No a la violència masclista” i “Si l’ajudes, pot”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =