25n
25N
25N

Més de 900 serveis i empreses de la Comunitat Valenciana estan certificats en qualitat turística

Més de 900 serveis i empreses de la Comunitat Valenciana estan certificats en qualitat turística
28/12/2019 -

La Comunitat Valenciana és la segona comunitat autònoma en nombre de destinacions i serveis turístics distingits amb el ‘Compromís de qualitat turística’, segons el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació, Sicted.

Un total de 913 empreses i serveis de 28 destinacions apliquen aquesta metodologia amb la finalitat de garantir una atenció de qualitat al turista. Aquesta xifra suposa més del doble que la majoria de la resta d’autonomies i només Andalusia supera aquesta quantitat de serveis distingits, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

València, Gandia, Alacant, Oriola, Dénia, Benidorm i Orpesa són les destinacions que més distincions acumulen, segons el balanç de 2019 presentat aquest mes en la Trobada SICTED celebrat a València.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha apostat per “refundar la competitivitat del nostre turisme en paràmetres de qualitat, perquè no podem competir rebaixant preus i salaris”.

El responsable de Turisme ha destacat l'”estreta col·laboració amb la Secretària d’Estat de Turisme en el programa SICTED que els valencians hem assumit amb molta responsabilitat” i ha recalcat que “som la comunitat autònoma que més ha crescut i que més ha certificat”.

Per subsectors, 174 hotels i apartaments, 130 restaurants, 89 comerços i 77 bars de la Comunitat treballen amb aquest sistema de qualitat. Són els subsectors majoritaris però cada vegada més empreses s’esforcen per integrar aquests paràmetres de qualitat específics del turisme. Així, 39 serveis de taxi i 12 serveis de seguretat ciutadana i policia compten amb aquest compromís de qualitat, però també s’han certificat artesans, escoles d’espanyol, espais escènics o serveis de neteja.

La Comunitat Valenciana destaca en primera posició nacional en nombre de distintius en creuers i ferris, bars i cafeteries, càmpings, comerços, convention bureaux, espais naturals i museus i centres d’interpretació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − cinc =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud