25n
25N
25N

Servicis Socials de València ja atenen per Whatsapp al 626 02 81 69

Servicis Socials de València ja atenen per Whatsapp al  626 02 81 69
11/11/2020 -

Els Servicis Socials de la ciutat atenen des de hui per la ferramenta de missatgeria instantània Whatsapp a través del número 626 02 81 69. “Es tracta d’un pas endavant en la modernització i en la innovació de l’atenció social i facilita, encara més, les opcions d’atenció a la ciutadania, de forma que aproximem els Centres Municipals de Servicis Socials (CMSS) a les persones usuàries i resolem dubtes i gestions de manera més ràpida i eficaç”, tal com ha explicat la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano.

“Este servici, que està disponible les 24 hores els 365 dies de l’any, permet una atenció ininterrompuda, de fàcil accés, de lectura senzilla i comunicació personalitzada. Possibilitarà que les persones sàpien quins servicis poden respondre a les seues necessitats, on anar, requisits i documentació que han de presentar i estat actual de les seues sol·licituds i expedients”, ha explicat la regidora.

El nou sistema de comunicació combina la intel·ligència artificial amb el personal de la Regidoria de Servicis Socials. El servici consisteix en un assistent virtual que està disponible en un número de WhatsApp propietat de l’esmentada regidoria i que resol de manera automatitzada consultes freqüents.

“Aprofitant que l’aplicació de WhatsApp és d’ús comú i generalitzat entre la població li tréiem profit per a complementar els servicis d’atenció a la ciutadania que ja disposa l’Ajuntament: com el telèfon d’informació 010, web municipal, i l’atenció telefònica i presencial dels CMSS”, ha explicat Isabel Lozano.

El nou canal de comunicació permet identificar la intenció de les preguntes que puguen formular les persones usuàries, així com facilitar les respostes adequades. Segons ha detallat la regidora, “les persones realitzaran una consulta a través del canal de missatgeria i aquest analitzarà la consulta mitjançant la tecnologia d’intel·ligència artificial i, una vegada es tinga la resposta, se la facilita a la ciutadania”.

En el cas en què el sistema no entenga la intenció de la persona usuària o aquesta no estiga inclosa a la base de coneixement del servici, es traspassa la consulta en temps real a una persona d’atenció telefònica dels Servicis Socials municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =