25n
25N
25N

Aldaia aclareix que la seua inversió en Serveis Socials és de 62,56 euros per habitant

Aldaia aclareix que la seua inversió en Serveis Socials és de 62,56 euros per habitant
23/01/2019 -

El govern municipal d’Aldaia s’ha dirigit per segon any consecutiu a l’Associació de Directors i Gerents de Serveis Socials d’Espanya per a advertir-los del seu error en els càlculs que aquesta institució he fet públics en el seu informe sobre la despesa en Serveis Socials de l’any 2017 per als municipis de més de 20.000 habitants a Espanya.

Així, des del consistori han explicat als representants d’aquesta associació que “Aldaia i Quart de Poblet gestionen al 50% la Mancomunitat del Barri del Crist, un barri amb una important identitat pròpia, que té veïns dels dos municipis, i que és finançada pels ajuntaments d’Aldaia i Quart al 50%, per la qual cosa, lògicament, la inversió en Serveis Socials que allí es realitza ha de ser comptabilitzada també entre els dos consistoris”.

Des d’Aldaia insisteixen que la Mancomunitat del Barri del Crist “és una institució única a Espanya”, i per això entenen que, des d’altres llocs “desconeguen aquesta realitat”.

En definitiva, aclareixen des del consistori aldaier, comptabilitzant als 31.246 habitants d’Aldaia, incloent-hi al Barri del Crist, la inversió en Serveis Socials durant l’exercici 2016 seria de 62,56 euros per habitant, i no de menys de 50, com s’ha publicat aquesta setmana.

Des del consistori lamenten que “és el segon any consecutiu que des d’aquesta institució publiquen dades errònies sobre la inversió que es realitza en l’àrea de Serveis Socials a Aldaia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 7 =

museo prehistoria