25n
25N
25N

Els serveis municipals de Mislata reben formació davant el COVID-19

Policia Local, Protecció Civil i Serveis Socials de Mislata han rebut un curs de col·locació d’EPIs per a poder actuar en serveis en els quals se sospita pogueren haver-hi afectats de coronavirus

Els serveis municipals de Mislata reben formació davant el COVID-19
05/05/2020 -

Tant la situació actual de crisi sanitària, com els diferents escenaris als que els serveis públics puguen enfrontar-se en un futur pròxim, fan necessària una formació i una prevenció que fins al moment era desconeguda per a molts treballadors. Per a pal·liar esta manca, experts en sanitat i prevenció, han impartit un curs de formació en la col·locació d’EPIs, dirigit a Policia Local, Protecció Civil i Serveis Socials, per a fer el seu treball amb garanties sanitàries.

Estos equips de protecció individual, adquirits per l’Ajuntament de Mislata per a dotar d’una protecció amb garanties a estos serveis, es componen de vestit de protecció integral, ulleres, màscares i guants. Un equipament que convertix a la Policia Local, Protecció Civil i Serveis Socials de Mislata en pioners en la protecció dels seus treballadors, ja que estos equips passaran a formar part de les eines de treball habituals a la seua disposició.

El Comissari de la Policia Local de Mislata, Juan José Gimeno, ha estat en el curs impartit a més de 70 treballadors i treballadores en el Pavelló del Quint de Mislata i ha destacat la importància d’actualitzar la seua formació per a actuar en situacions on el COVID-19 poguera estar implicat. “Esta nova situació ha fet que tots, inclosa la Policia Local, canviem la nostra manera d’actuar. Es poden donar situacions en les quals hàgem de fer costat a serveis sanitaris o intervindre en domicilis, i per això, és imprescindible saber com actuar si tenim una sospita que pot haver-hi implicada alguna persona contagiada i així minimitzar els riscos”, afirma Gimeno.

A més, el Comissari de la Policia Local de Mislata ha volgut llançar un agraïment a tota la ciutadania de Mislata pel seu “exemplar comportament durant esta crisi sanitaria complint totes les directrius que s’han anat estipulant. Ens han facilitat molt el treball i som tot un exemple de convivència.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + dinou =