25n
25N
25N

Els serveis d'emergències del 112 es reforcen amb un 26% més de personal per a Nit de cap d'any

Els serveis d'emergències del 112 es reforcen amb un 26% més de personal per a Nit de cap d'any
31/12/2019 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat aquest dimarts la sala d’emergències del Centre de Coordinació d’Emergències 112 de la Comunitat Valenciana, on s’ha reforçat la plantilla per a la Nit de cap d’any amb un 26% més de persones, de manera que treballaran en total de 116 persones durant les jornades festives del 31 de desembre i 1 de gener, 65 en la primera d’elles i 51 en la segona.

El president, que ha visitat el centre de L’Eliana acompanyat pel conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha realitzat diverses comunicacions amb els diferents serveis d’emergències integrats en el 112 Comunitat Valenciana amb motiu de l’Any Nou, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Aquesta visita del cap de l’Executiu valencià és una mostra del suport del Consell al treball dels i les professionals de la Seguretat i les Emergències que es troben de guàrdia davant qualsevol contingència, sobretot en dates com la del 31 de desembre, en la nit del qual es registren més incidents i es produeixen més trucades al telèfon 112.

26% DE REFORÇ EN NIT DE CAP D’ANY

La Generalitat ha reforçat els serveis d’emergències durant Nit de cap d’any amb un augment del personal de sala del 26%. Així, 50 professionals en l’àrea d’atenció telefònica i altres 15 en coordinació estaran en actiu la nit del 31 de desembre, respecte als 34 i 12 empleats, respectivament, que treballen un dimarts ordinari. A més, l’1 de gener s’incrementarà el personal operatiu de 34 a 39 persones en l’àrea d’atenció telefònica i es manté el de coordinació.

El dia de Reis el reforç serà del 7%, amb 41 professionals treballant en atenció telefònica i 13 en coordinació durant el 5 de gener. L’endemà, hi haurà 49 treballadors i treballadores en actiu a la sala per a atendre les possibles incidències que puguen succeir durant la jornada.

Així mateix, aquest reforç també es va efectuar durant el dia de Nadal i la jornada prèvia. En aquest cas, 56 persones van treballar el dia 24 de desembre, mentre que 48 professionals ho van fer el dia 25. En total, l’augment del personal va ser del 13%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + vint =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus