25n
25N
25N

Els Serveis Esportius Municipals de Paterna organitzen dues jornades de baptisme de busseig gratuïtes

Els Serveis Esportius Municipals de Paterna organitzen dues jornades de baptisme de busseig gratuïtes
22/07/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, han organitzat una nova edició dels cursos de baptisme de busseig en la Piscina d’Estiu de la localitat.

En total, se celebraran dues jornades el 26 de juliol i 23 d’agost, en horari de 9 a 11 hores, i els assistents hauran de ser majors de 16 anys, amb mínima experiència prèvia en el medi aquàtic.

Tal com ha destacat el Tinent d’Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora “les classes s’han adaptat per a complir amb les normes de seguretat sanitàries, reduint el nombre d’alumnes i garantint que es compleix la distància de seguretat aconsellada”.

D’aquesta manera, les sessions comptaran només amb quatre places i serà obligatori l’ús de mascareta en tota la instal·lació, a excepció de l’interior del got de la piscina.

Durant les classes, un professor guiarà als participants en el ritu d’iniciació al busseig, de manera que aprendran a usar i manejar l’equip, respirar sota l’aigua, així com les regles de seguretat que cal tenir en compte durant la seua pràctica aquest esport.

Els interessats a rebre el seu baptisme de busseig hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça molina.mc@ayto-paterna.es indicant la data triada i una vegada rebut, els Serveis Esportius Municipals es posaran en contacte per a concertar cita prèvia. Els sol·licitants hauran d’acudir en la data i hora establerta i lliurar emplenat el formulari de contacte que podran descarregar-se en la web www.esport.paterna.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + sis =

bombers
CCCC
Valencia activa