25n
25N
25N

Serveis Esportius especials a Paterna per Sant Valentí

Serveis Esportius especials a Paterna per Sant Valentí
06/02/2020 -

Amb motiu del Dia dels Enamorats, els Serveis Esportius Municipals de Paterna han organitzat una programació especial durant la setmana vinent en els diferents centres esportius de la localitat.

Així ho ha anunciat el Tinent d’Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora qui ha explicat que “s’ampliarà l’oferta ordinària durant la setmana de Sant Valentí amb classes magistrals de diferents disciplines esportives com a ioga, zumba, balls aeròbics o activitats aquàtiques”.

A més, Mora ha destacat que “les classes seran gratuïtes per als abonats al servei +Qvida, que podran inscriure’s en la recepció del centre on es realitze l’activitat”.

Quant a la programació, les instal·lacions de la piscina del nucli urbà acollirà el dimarts 11 una classe especial de Pilates per a parelles impartida per Carmen Cantarero i el dijous 13 tindrà lloc una classe de Ioga Singles i Balls en Línia a les 20.30 i 21.15 respectivament. A més, el 14 de febrer, el monitor Sandro Alhambra organitzarà una sessió d’Aquaheart a les 9.30 h per a celebrar el dia de Sant Valentí.

Per la seua part en el centre esportiu de la Canyada, es duran a terme sessions especials de Global Training i Zumba el dilluns 10 i dimecres 12, i el divendres a les 10.30 h s’impartirà una classe d’AquaFitMat, disciplina que es realitza en un matalasset sobre l’aigua i que integra ioga, pilates i fitness.

En el centre Esport a Paterna, les classes especials tindran lloc el dimecres 12 a les 16.30 h amb una classe magistral de +QEstilos on els participants aprendran coreografies aeròbiques al ritme de músiques actuals i a les 20 h amb una sessió de Crossfit. A més, el dijous 13 a les 20 h se celebrarà una classe especial de Spinnig impartida per Eva Pérez.

Finalment, el poliesportiu de Valterna Nord acollirà el dilluns 10 una classe de ioga per a parelles a les 10.30 i el dijous 13 una de Gap a les 18.30 h que serà a càrrec de la monitora Jessi Seguí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 9 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus