25n
25N
25N

El servei de missatgeria Telegram de l'Ajuntament de Sueca continua augmentant el seu nombre de seguidors

El servei de missatgeria Telegram de l'Ajuntament de Sueca continua augmentant el seu nombre de seguidors
16/09/2020 -

L’Ajuntament de Sueca va posar en marxa, fa ara quasi un any, un nou servei de comunicació per a la ciutadania a través de l’aplicació Telegram, un canal de missatgeria instantània gratuït mitjançant el qual el consistori ofereix informació d’utilitat per a tots els seus subscriptors i subscriptores referent a: ofertes de treball, agenda, subvencions, beques, notícies d’actualitat o situació meteorològica local i en temps real.

Tan sols quatre mesos després de la seua posada en funcionament, el servei de Telegram de l’Ajuntament de Sueca aconseguia unes xifres rècord de seguiment, arribant als 1.540 subscriptors, situant-se en el segon lloc pel que respecta a Ajuntaments de tota Espanya. Ara, quasi un any després de la seua creació, la xifra continua augmentant fins als 2.172 usuaris i usuàries d’esta plataforma, “la qual cosa demostra que la ciutadania continua implicant-se i interessant-se per mantindre’s informada del que ocorre diàriament a Sueca, adscrivint-se voluntàriament a este servei; la qual cosa és molt d’agrair per a les persones que formem part del departament de Comunicació de l’Ajuntament. En tots estos mesos, hem aconseguit fer arribar a la ciutadania al voltant d’un miler d’entrades, prop de 700 fotografies, 50 vídeos, 16 fitxers i 350 enllaços”, ha afirmat el regidor de Comunicació, Julián Sáez.

Ara, donada la quantitat d’informació emmagatzemada en el canal en este primer any en funcionament, des del departament de Comunicació es vol informar els usuaris i usuàries que, a fi d’evitar la sobrecàrrega dels telèfons de les persones adscrites al canal, el pròxim 21 de setembre es procedirà a efectuar un esborrat de tota la informació publicada fins ara, entre la qual destaca la quantitat generada pel temporal Gloria o la pandèmia del coronavirus. Per això, es vol informar que tota aquella persona interessada a guardar alguna imatge, vídeo o informació, se la descarregue al més prompte possible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =