25n
25N
25N

El servei de recollida de mobles i estris de Paterna augmenta un 9%

Durant els mesos de juliol i agost s’ha augmentat l’afluència del servei amb més de 222 tones reciclades

El servei de recollida de mobles i estris de Paterna augmenta un 9%
11/11/2019 -

El servei de recollida de mobles i estris que ofereix l’Ajuntament de Paterna porta més de 900 tones de residus reciclats en la localitat enguany, la qual cosa suposa un augment del 9% respecte al mateix període de l’any anterior.

Tal com ha explicat la regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Merche Navarro “aquest servei de reciclatge atén una mitjana de 15 trucades diàries, la qual cosa demostra que cada vegada més ciutadans estan conscienciats en l’ús del servei que permet mantenir els nostres carrers nets, així com un correcte tractament dels estris domèstics”.

El servei, que funciona de dilluns a dissabte, va destinat a la recollida d’aquells estris o mobles que no poden depositar-se en cap dels contenidors tradicionals, i són traslladats a una planta de tractament i valoració de residus urbans per al seu correcte reciclatge.

Una vegada sol·licitat, s’indica el dia i hora per a traure els estris a la porta del domicili, de manera que puguen ser recollits pels operaris “excepte en el cas de persones majors de 65 anys, en situació de dependència i sense suport familiar, per als quals la recollida es farà en el mateix domicili”, ha recordat la regidora Navarro.

Finalment, la regidora ha destacat que el servei es presta en tots els barris del municipi i per a poder fer ús d’aquest, els veïns i veïnes interessats han de cridar al telèfon d’atenció 96 134 16 08.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − tres =

lleida 2020
activem alfafar