caixa popular

Servici de platges 2017 amb millores i reforços

Servici de platges 2017 amb millores i reforços
22/05/2017 -

La regidora de Protecció i Seguretat, Anaïs Menguzzato, ha inaugurat el Servici de Platges 2017. Aquesta temporada abasta des del 18 de maig fins al 6 de setembre, si bé, com ha explicat la regidora, “es pot ampliar diverses setmanes en funció de la climatologia i l’afluència de públic, com ja es va fer l’any passat”. Menguzzato ha agraït la dedicació de tot el personal implicat i s’ha mostrat especialment satisfeta amb les millores de les instal·lacions. A l’acte han assistit els responsables de Policia Local i Bombers, José Serrano i Enrique Chisbert.

“Els objectius principals que ofereix aquest servici de Policia Local, Bombers i Protecció Civil”, ha explicat la regidora, “és el control de les conductes molestes que tenen lloc al nostre passeig o a les nostres platges, tant les del nord (Malva-rosa), com les del sud (el Perellonet, Pinedo i el Saler). Es tracta d’evitar furts i robatoris, facilitar informació als veïns i turistes, vigilar les zones d’estacionament i evitar les molèsties que generen els gorrilles. També s’ocupen del control de la venda ambulant irregular i, és clar, de protegir i rescatar els banyistes quan siga necessari”.

Quant al tema de personal, enguany hi ha 50 agents de Policia Local, que estan repartits en 32, entre oficials i agents, en les platges del nord (Malva-rosa) i 18 en les platges del sud (Pinedo-Saler-Perellonet). Menguzzato ha destacat que la principal novetat és la “millora de l’equipament de les instal·lacions, que és una reivindicació de fa molts anys”. La regidora ha explicat les millores: “Una d’elles és l’aïllament tèrmic del recinte de 41 m2, que per primera vegada té banys propis dins de la instal·lació. També, per a agilitar el treball, compta amb connexió wifi dins de les instal·lacions. Gràcies a la connexió podran accedir a bases de dades de forma directa i obtenir informació per a les consultes ciutadanes i també per a la tramitació de denúncies i altres gestions.”

D’altra banda, “s’han presentat huit vehicles nous, 6 turismes CMax com a vehicles de patrulla, i dos Ford Kuga, per a accedir a més zones amb millor mobilitat. A més, hi ha tres quads de l’any passat i tres bicicletes noves per a la Malva-rosa que permeten patrullar d’una manera més amable”, en paraules de la regidora.

La regidora Anaïs Menguzzato ha explicat també que els servicis de Bombers i Protecció Civil es reforcen al Saler. “Fan rondes cada dia durant aquests mesos a la Devesa-Albufera i ocupen l’antic post per a donar servici no solament a la gent que gaudeix de les nostres platges, sinó també per a prevenir possibles incendis”, ha conclòs.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats