25n
Orgull
Orgull

El servei nocturn de Metrovalencia facilita el dissabte dia 24 l'accés a Paterna per a gaudir de la cordà

El servei nocturn de Metrovalencia facilita el dissabte dia 24 l'accés a Paterna per a gaudir de la cordà
22/08/2019 -

El servei nocturn de Metrovalencia facilitarà dissabte que ve dia 24 l’accés a les persones que es vulguen desplaçar fins a la localitat de Paterna per a gaudir de la cordà que es durà a terme en el recinte del coetòdrom a les 2 hores de la matinada del dissabte al diumenge.

El citat servei nocturn, denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’, permet prolongar la circulació de trens i tramvies les nits de divendres, dissabtes i vespres de festius, fins a aproximadament les 3 hores de la matinada.

Des de les últimes hores del dissabte i les primeres de la matinada del diumenge, les persones viatgeres podran acudir escalonadament fins a Paterna per a gaudir de les festes de la localitat, atés que l’estació de Metrovalencia de la Línia 2 es troba a 600 metres del lloc on es disparen els diferents artefactes pirotècnics.

El coetòdrom és una estructura metàl·lica de més de 500 metres de superfície que acull la majoria dels actes de foc durant les Festes Majors de Paterna. Amb 6,5 metres d’altura, està formada per 36 pilars i 415 panells de malla i és l’espai on se celebra en la matinada del dissabte al diumenge la cordà, en la qual es disparen artefactes pirotècnics, com a coets, ‘femelletes’ i ‘cohetons’.

Ferrocarrils de la Generalitat reforçarà la seguretat en les unitats de Metrovalencia i l’estació de Paterna per a garantir el normal desenvolupament del transport, en una jornada en què es preveu un gran moviment de passatgers en direcció a Paterna.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =