25n
25N
25N

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia pel Saló del Manga de Fira València

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia pel Saló del Manga de Fira València
19/05/2019 -

Metrovalencia ofereix aquest diumenge serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València per a facilitar el transport al Saló del Manga que se celebra aquest cap de setmana. Els trens tindran una freqüència de pas que serà entre 20 i 40 minuts, sempre en horari de 6 a 22 hores.

Durant la celebració de l’esdeveniment el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas entre 20 i 40 minuts, ha explicat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) en un comunicat.

La primera unitat partirà des de Doctor Lluch a les 7.23 hores i l’últim tramvia serà a les 21.33 hores; mentre que des de Fira, la primera ho farà a les 8.18 i l’última a les 22.19.

Per a agilitar el servei tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. A més del tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 3 =