25n
25N
25N

La Generalitat oferirà servei de metro i tramvia la nit del dimarts pel Festival de Pirotècnia del 9 d'Octubre

La Generalitat oferirà servei de metro i tramvia la nit del dimarts pel Festival de Pirotècnia del 9 d'Octubre
07/10/2019 -

La Generalitat facilitarà amb el servei nocturn de Metrovalencia la mobilitat de milers de persones que es preveu acudisquen en transport públic al Festival de Pirotècnia la nit del dimarts 8 al dimecres 9 d’Octubre.

El castell de focs artificials es dispararà, com és tradicional, a mitjanit des del jardí del Túria, entre els ponts de l’Exposició i de les Flors, de la ciutat de València. L’estació d’Albereda romandrà tancada des de les 23.00 hores fins a la finalització de l’espectacle pirotècnic, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

En aquesta ocasió, en estar en funcionament la circulació nocturna de metre i tramvia per ser vespra de festiu, el 9 d’Octubre, el servei que es prestarà als usuaris serà “molt més complet” que en altres edicions, atés que el nombre d’unitats, les freqüències, les destinacions i les últimes circulacions es milloraran “de manera notable” respecte d’altres anys.

D’aquesta forma, el servei nocturn previst per Metrovalencia circularà fins a les 3.00 hores de la matinada, per a facilitar l’accés i retorn a l’esdeveniment pirotècnic.

Amb el servei denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’, els divendres, dissabte i vespres de festius circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serradora.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna i cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria i Rafelbunyol. A més, en aquesta ocasió, hi haurà un tren especial que eixirà a les 00.24 hores d’Avinguda del Cid en direcció a Rafelbunyol, localitat a la qual arribarà a la 1.02 hores després de passar per Albereda a les 00.31 hores.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primacial Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.

En la Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. A més, en aquesta ocasió, el trajecte habitual entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés de les 00.47 hores prolonga el seu servei fins a Mas del Rosari i el trajecte invers de les 1.55 hores començarà a les 1.48 hores des de Mas del Rosari en vegada des de Vicent Andrés Estellés. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions té lloc entorn de les 2.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − un =