25n
25N
25N

El servei de neteja a la vesprada s'activa en tots els barris de València

41 equips d’escombratge manual i 6 equips d’aigualeig s’encarregaran del servei de neteja a la vesprada

El servei de neteja a la vesprada s'activa en tots els barris de València
09/01/2019 -

Augmenta la neteja als carrers de tots els barris de la ciutat de València. I és que ja ha entrat en funcionament el servei d’escombratge manual a les vesprades que anunciava, el passat mes de desembre, la regidora de Medi Ambient i Gestió de Residus Sòlids de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano. Un total de 41 equips d’escombratge manual i 6 equips d’aigualeig seran els encarregats d’oferir un servei de neteja extra que, fins ara, només estava a Ciutat Vella, el Cabanyal i Orriols.

I a aquest servei d’escombratge a la vesprada, també se li suma una millora del 10% en els tres torns de recollida de fem, així com en el de recollida selectiva durant el cap de setmana. El motiu? “la societat cada vegada està més conscienciada de la importància del reciclatge. Com a resultat, els contenidors s’omplen abans, i és necessari garantir un servei òptim”, explicava Soriano.

“Des que Joan Ribó és Alcalde de València, cada any s’ha anat augmentant el pressupost per a l’àrea de neteja, i cada euro ha sigut gastat de la manera més eficient i efectiva possible”. I és que no solament s’ha reforçat el servei de neteja i recollida de fem, sinó que s’han dut a terme iniciatives que contribuiran a crear una societat més respectuosa amb el medi ambient, com la incorporació del contenidor marró per al reciclatge de matèria orgànica, i que està tenint una molt bon acolliment.

No obstant això, l’aposta per la neteja continua, i com també avançava Soriano, “s’està desenvolupant una aplicació mòbil, que s’activarà al llarg de 2019, gràcies a la qual es podrà detectar al ciutadà que més recicle amb l’objectiu de realitzar-li bonificacions en la taxa de fems”. Poc més se sap d’aquesta nova iniciativa que podria veure la llum en el primer semestre de 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 4 =