25n
25N
25N

El servei de neteja vespertí s'estendrà a tots els barris de València

València continua apostant per la neteja amb importants millores per a 2019

El servei de neteja vespertí s'estendrà a tots els barris de València
21/12/2018 -

Soriano anuncia mejoras en la limpieza para 2019València comptarà amb el major pressupost en neteja per a 2019. “Des que Joan Ribó és Alcalde de València, cada any s’ha anat augmentant el pressupost per a aquesta àrea. I podem corroborar l’efectivitat que ha tingut cada euro gastat en aquest servei”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano. Així, de nou, aquest servei, que sempre està en el punt de mira la ciutadania, tornarà a comptar amb importants millores per a 2019.

D’aquesta manera, i a més de continuar implementant la recollida de matèria orgànica amb la incorporació del contenidor marró que, d’altra banda, està tenint molt bon acolliment amb “al voltant de 45.000 kits repartits”, també es duran a terme diferents millores que es traduiran en una major neteja dels carrers de la ciutat, però també és poder oferir una ràpida resposta a les necessitats de la ciutadania.

En aquest sentit, i com ha especificat Soriano, “per primera vegada, tots els barris de la ciutat comptaran amb un servei de neteja a la vesprada que, fins ara, només estava a Ciutat Vella, el Cabanyal i Orriols”. Per a això, comptaran amb 41 equips d’escombratge manual i 6 equips d’aigualeig. Així mateix, també se centraran en la recollida de fem no solament amb una millora del 10% en els tres torns, sinó que es millorarà el servei de recollida selectiva durant el cap de setmana. “La societat cada vegada està més conscienciada en la importància del reciclatge, els contenidors, per tant, s’omplen abans i cal garantir un servei òptim d’acord a aquesta evolució”.

Sens dubte, una de les grans novetats en l’àrea de neteja, que es posarà en marxa durant el primer trimestre de 2019, serà tant la instal·lació d’un servei de tele supervisió, gràcies al qual es geolocalitzaran els dispositius de neteja i s’obtindran dades per a donar una resposta ràpida a les peticions de la ciutadania, com la instal·lació de sensors de l’ompliment de contenidors, a través del programa Smart City de Red.es, que es posarà en funcionament en els contenidors de vidre i envasos de les pedanies de la ciutat.

Finalment, Soriano ha avançat que s’està desenvolupant una aplicació mòbil, que s’activarà al llarg del 2019, amb l’objectiu de poder realitzar bonificacions en la taxa de fems al ciutadà que més recicle. Encara no es coneixen més detalls, encara que sí que ha avançat que s’espera que estiga llesta “en el primer semestre de 2019”.

Més informació

1 Comentari

  1. Francisca Santafe Moreno
    Francisca Santafe Moreno desembre 22, 19:53

    No sirve de mucho incorporar nuevos contenedores, si los que hay, no se vacían con mayor frecuencia.Es una vergüenza ver en Extramurs, todos los días, los contenedores azules hasta arriba y una auténtica pocilga de desperdicios, alrededor.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

CCCC
torrent