25n
25N
25N

El Servei Integral d'Orientació Laboral de l'Ajuntament de Quart de Poblet duplica el nombre d'atencions en 2020

Altres 71 empreses s’han donat d’alta per a gestionar les seues ofertes d’ocupació comptant amb les candidatures proposades des del SIO

El Servei Integral d'Orientació Laboral de l'Ajuntament de Quart de Poblet duplica el nombre d'atencions en 2020
17/12/2020 -

La promoció de l’ocupació i la millora de l’ocupabilitat constitueixen un dels pilars bàsics en les polítiques que porta anys desenvolupant l’Ajuntament de Quart de Poblet i que s’han vist reforçades en l’actual situació a causa de la crisi sanitària. Prova d’això, és l’augment en la labor duta a terme des del Servei Integral d’Orientació laboral (SIO) durant tot 2020, any en què les atencions han arribat a duplicar-se.

Així, des de l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació s’ha constatat que s’ha passat de les 225 realitzades en 2019 a les 464 en 2020. Durant el confinament, l’equip tècnic va atendre qüestions relacionades principalment amb els ERTES, les ajudes especials i dubtes sobres els tràmits realitzats en serveis com LABORA i altres administracions públiques.
Després del període de confinament, les necessitats de la població van canviar, incrementant-se l’assessoria per a la participació en els diferents programes d’ocupació posats en marxa pel Consistori, com el TESI, l’Escola Taller i el Taller d’Ocupació.

Quant a les ofertes d’ocupació, s’han gestionat 231, revisant-se fins al mes setembre 12.259 currículums per a la cerca de persones candidates. D’aquestes, 2.029 complien el perfil demandat i es van remetre un total de 946 CV a les empreses, ja que 521 ja tenien ocupació, 126 no estaven interessades en l’oferta i 436 persones no van poder ser localitzades.

En aquest sentit i gràcies a la labor que es realitza des del Consistori per a fomentar la creació d’ocupació local, enguany ha continuat augmentant el nombre d’empreses que s’han donat d’alta per a gestionar les seues ofertes de treball comptant amb les candidatures presentades des del SIO, sumant-se 71 noves a les 117 que ho van fer en 2019 o a les 138 de 2018.

El SIO és un servei integral amb el qual es pretén ajudar a millorar l’ocupabilitat, promoure la carrera professional i facilitar la incorporació al mercat laboral de la població. A través d’aquest, s’ofereix un servei d’orientació, informació, assessorament i acompanyament en la cerca d’ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 1 =