caixa popular

Obert el procés de licitació per al servici d'informació 'Infovivenda Solidària'

Obert el procés de licitació per al servici d'informació 'Infovivenda Solidària'
10/08/2017 -

L’Ajuntament de València ha obert el procés per a la licitació del servici integral d’informació i intermediació social en matèria d’habitatge en l’Oficina Municipal ‘Infovivienda Solidària’ que pertany a la Xarxa Lloga de la Generalitat Valenciana. L’objectiu del servici, ha recordat la regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, és facilitar als col·lectius socials més desfavorits l’accés a un habitatge digne en règim de lloguer.

Tal com ha assenyalat la regidora, ‘Infovivenda Solidària’ és un “servici municipal integral d’informació i d’intermediació entre les persones que volen llogar la seua vivenda i les famílies que necessiten un lloc on conviure. Es tracta d’un servici fonamental que facilita l’accés a una vivenda digna als col·lectius socials més vulnerables en règim de lloguer”. Isabel Lozano ha subratllat que “per al Govern de la Nau, el dret a l’habitatge és una prioritat”.

L’Ajuntament de València és agent col·laborador de la Xarxa Lloga de la Generalitat Valenciana, a través de la Regidoria d’Inserció Social i Laboral. Es tracta d’un servici gratuït integral d’informació, mediació, assessorament i tramitació en matèria de lloguer de vivenda, dirigit a la població que presenta especials dificultats per a accedir al mercat immobiliari per trobar-se en una situació d’exclusió social o risc de patir-la.

Entre les actuacions a desenvolupar des d’aquest servici destaca la mediació activa entre les parts implicades en l’arrendament de la vivenda, la formalització del contracte d’arrendament, i la solució de possibles conflictes i incidències que puguen sorgir durant la seua vigència.

A més, ha afegit la regidora d’Inserció Sociolaboral, “aquest servici pot ajudar també a contenir la problemàtica dels apartaments turístics, perquè dóna una oferta de vivenda a les famílies que ho necessiten”.

Tal com estableixen les bases del plec de condicions del contracte, aquest tindrà un termini de duració d’un any, a comptar des de l’endemà de la seua formalització; i podrà prorrogar-se de forma expressa i per mutu acord de les parts abans de la seua finalització per un màxim d’un any més.

Quant al pressupost base de licitació, ascendeix a 29.186,41 euros, més IVA (32.105,05 € en total), a la baixa, per a l’any de duració del contracte. El cost inclou les despeses derivats del servici d’informació, assessorament, tramitació i seguiments, despeses derivades de les visites a les vivendes, i entrevistes amb altres agents col·laboradors, tant en la seu de l’Oficina Municipal de Xarxa Lloga, com en les dels respectius agents en la ciutat de València.

A més de les tasques d’informació i mediació, l’empresa adjudicatària es comprometrà a remetre els responsables de l’Àrea d’Accés a la Vivenda de la Secció, un informe amb les actuacions realitzades, tant de respecte a les vivendes captades i/o llogades, com al perfil dels usuaris i les usuàries atesos en les diverses consultes, presencials o telefòniques. Aquest quadre resum haurà d’elaborar-se amb periodicitat trimestral

El termini de presentació de les proposicions serà de quinze dies naturals des de la seua publicació en el BOP (Butlletí Oficial de la Província). La regidora d’Inserció Socialaboral, Isabel Lozano, ha animat “a totes les persones amb pisos disponibles a què contacten amb ‘Infovivenda Solidària’ cridant al telèfon 010 de l’Ajuntament de València”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris