25n
25N
25N

Els mercats de València garanteixen productes de qualitat mitjançant la compra online

Els mercats municipals de València han reforçat els seus serveis de compra online per a oferir més facilitats

Els mercats de València garanteixen productes de qualitat mitjançant la compra online
03/04/2020 -

En aquests moments tan complicats, quan tan sols romanen oberts els comerços imprescindibles, els mercats municipals de la ciutat reforcen el seu servei per a continuar garantint a la ciutadania, que confia en ells, productes de proximitat, frescos i, el més important, de primera qualitat. I és que si bé és cert que s’ha limitat el moviment de la ciutadania, reduint la venda física dels establiments als veïns i veïnes de cada districte, els mercats municipals han apostat per potenciar els seus serveis de venda a domicili.

Així, mercats com el de Russafa compten amb un servei a domicili per WhatsApp per a atendre les comandes dels clients. D’aquesta manera, en una determinada hora, cada lloc de venda atén els encàrrecs per a, després, entregar la compra a domicili. Encara que alguns llocs ja disposava d’aquest servei, ara, després de l’estat d’alarma, tots han volgut sumar-se a aquesta iniciativa que facilita la compra al consumidor. L’Associació de Venedors del Mercat de Russafa han publicat al seu web el llistat de parades amb els productes.

No obstant això, no és l’únic mercat municipal que compta amb aquest servei de compra a domicili. Així, el Cabanyal, Algirós o el mercat de Rojas Clemente també disposa d’aquesta eina. Això sí, en el cas dels mercats d’Algirós i Rojas Clemente depén de cada lloc, és a dir, mentre uns sí que tenen l’opció d’entregar la compra a domicili, en uns altres, el client pot encarregar els productes per a, després, passar a recollir-los.

Finalment, el Mercat Central, que reparteix a tots els punts del país i d’Europa, ha decidit reduir els seus enviaments a València i la seua àrea metropolitana per a “garantir el proveïment a valencians i valencianes de productes de proximitat”. I és que, durant aquest període de confinament, “les vendes a través d’Internet han crescut un 50%”.

En aquest sentit, més de 50 llocs del Mercat Central ofereixen la possibilitat de realitzar comandes per telèfon i WhatsApp agilitant, així, els lliuraments. Per descomptat, també continuen operatives la resta d’opcions que tenen habilitades per a la compra online, com el correu electrònic o la web del mercat. Així mateix, i per a complementar aquest servei, alguns llocs ofereixen, a més del servei general, un propi servei de lliurament per a les compres dels seus clients, comptant sempre amb el suport de l’Associació de Venedors del Mercat.

No obstant això, cal recordar que els mercats municipals de tota la ciutat de València continuen oberts al públic amb totes les garanties de seguretat. D’aquesta manera, no només els venedors i venedores compleixen amb les normatives d’higiene establides per a prevenir el contagi de la Covid-19, sinó que, a més, cada dia es procedeix a la desinfecció tant de les zones comunitàries del mercat, com dels mateixos llocs de venda.

Una vegada més, els mercats municipals continuen estant al costat de la ciutadania, i s’alcen no només com un dels espais necessaris del comerç local que cal potenciar, sinó com a llocs on trobar productes de qualitat i, sobretot, sostenibles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − set =