25n
25N
25N

El servei d'aparcament de l'ORA es reprén este dilluns a Llíria

Es recomana a les persones usuàries el pagament amb mòbil i l’adopció de les mesures de prevenció necessàries

El servei d'aparcament de l'ORA es reprén este dilluns a Llíria
22/05/2020 -

El servei d’aparcament regulat de l’ORA es reprendrà este pròxim dilluns 25 de maig a Llíria, després de la tornada de l’activitat comercial en esta nova fase de desescalada. Després de dos mesos suspés, des del passat 16 de març mitjançant un Decret d’Alcaldia, els agents de l’ORA estan ja fent les tasques preparatòries al carrer perquè el dilluns tot estiga tot a punt.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, “per part dels agents de control s’ha procedit al reprogramat de les màquines expenedores que estan situades als carrers sotmesos a regulació de l’estacionament i s’han col•locat adhesius informatius en cadascun d’estos punts”.

Així mateix, es recomana a les persones usuàries que preferentment usen l’App de pagament per mòbil elparking, disponible per a iOS i Android, per a efectuar pagaments (www.elparking.com). El pagament en metàl•lic també estarà disponible.

Tots els agents, seguint les recomanacions del servei de prevenció, disposen de guants i gel de mans per a fer el seu treball i a més una mascareta que poden utilitzar en cas que siga necessari. Les màquines de l’ORA, a més, es desinfectaran diàriament.

Des de l’empresa concessionària del servei es recorda igualment a la ciutadania la importància de mantindre la distància de dos metres de seguretat amb els agents que treballen al carrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 16 =

Informacion coronavirus