25n
25N
25N

Els Pobles del Sud ja tenen servei d'ambulància durant l'estiu

Els Pobles del Sud ja tenen servei d'ambulància durant l'estiu
01/08/2019 -

La regidora de Pobles, Lucia Beamud, ha explicat que els Pobles del Sud de la ciutat de València disposen des del passat 26 de juliol d’un servici d’ambulància permanent que, a banda de l’atenció urgent, també dóna atenció ordinària i programada.

«Aquesta ambulància, que està a disposició de tots els veïns i veïnes de les poblacions del sud de la nostra ciutat, fa tasques diverses: des del transport per a les persones que han d’anar a rehabilitació com a atenció als pacients hemodiàlisi, entre d’altres», ha recalcat la regidora Lucía Beamud.

El servici, que es prestarà fins al pròxim 30 de setembre, està dotat amb vehicle, conductor i l’equipament propi de les TNA (transport no assistencial). L’equip presta cobertura a tot el departament de Salut en coordinació amb el CICU (Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències) de la zona.

Beamud ha dit que «donem resposta a una reivindicació històrica de les poblacions del sud i, especialment, del Saler i del Perellonet que en els mesos d’estiu veuen ampliades de forma significativa la seua població, per això és important augmentar els recursos sanitaris d’aquestes localitats i poder cobrir les necessitats de la ciutadania de la manera adequada».

Finalment, la regidora Beamud ha volgut donar les gràcies pel treball realitzat a la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, «amb el treball conjunt i la col·laboració de les dues administracions públiques facilitem la vida als nostres veïns i veïnes amb aquest nou servici sanitari per als mesos d’estiu», ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

art en blanc
ruta del grial massamagrell