25n
25N
25N

El Servici d'Addiccions ha organitzat una reunió informativa

El Servici d'Addiccions ha organitzat una reunió informativa
24/09/2019 -

El Servici d’Addiccions (PMD/UPCCA-València) ha organitzat aquest matí una reunió informativa amb els representants dels Centres Educatius del municipi de València, a la qual han assistit presents membres de les AMPA i dels equips docents dels centres. La trobada ha tingut lloc al Complex Esportiu Cultural La Petxina, amb la presència del regidor de Salut i Consum, Emiliano García.

L’equip tècnic del PMD/UPCCA-València ha presentat les actuacions a desenvolupar des del Servici d’Addiccions, informant dels programes de Prevenció Escolar, Prevenció Familiar, Prevenció Comunitària i d’Alternatives d’Oci i Temps Lliure, així com de l’oferta de materials didàctics i de consulta que es troben disponibles per a la ciutadania i per als professionals de ciències de l’educació, la salut, de la informació i de la comunicació en el Servei.

Els centres puguen comptar amb més informació per a dissenyar la programació per a curs 2019-2020. El regidor Emilia García ha subratllat «la importància de la participació de tots agents educatius (pares, mares i professorat), que és una de les claus de l’èxit de les accions preventives en addiccions». La reunió ha servit d’oportunitat per a aclarir els dubtes plantejats pels col·lectius docents i les famílies i intercanviar punts de vista. Durant la robada, el Col·legi Escola 2 ha compartit amb les persones assistents el seu projecte educatiu basat en la cooperació, la inclusió, la solidaritat i el respecte, que prepara a l’alumnat per a participar en la societat de manera crítica, compromesa i creativa.

El regidor ha valorat «molt positivament» aquesta trobada, ja que permetrà ajustar les actuacions programades des de la Regidoria de Salut i Consum a les necessitats dels centres d’ensenyament del municipi».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + deu =