25n
25N
25N

Sergio Postigo: "No ens podem desviar del camí"

El defensa sap de la importància de cada punt per a aconseguir l’objectiu

Sergio Postigo: "No ens podem desviar del camí"

Titular indiscutible des de l’inici de temporada. Sergio Postigo va arribar el passat estiu per a posar fre a l’equip contrari i no permetre que els davanters rivals tingueren fàcils les coses davant el porter granota. 120 recuperacions, 1263 minuts jugats, 12 trets a porta i finalment va marcar un gol la jornada passada davant el Valladolid.

Com esperen el partit del diumenge davant l’Almeria?

Complicat com tots. Encara que l’Almeria estiga on diu la classificació, sabem que és un equip amb futbolistes molt bons que altres anys han demostrat que tenen molta qualitat. Al final cap partit és fàcil, ha quedat demostrat que és igual amb qui juguem, en esta categoria costa molt guanyar els partits.

postigoEl Ciutat de València s’ha convertit en o fortí inexpugnable…

L’ambient, l’afició sempre ens està donant suport i açò és un plus. Tots els equips prefereixen jugar en la seua casa i nosaltres també. Al final l’afició ens espenta en moments complicats i els resultats són eixos, no hem perdut cap partit a casa.

Malgrat fer bons partits i aconseguir resultats com el del passat diumenge davant el Valladolid (0-4) la veritat és que el Llevant pateix en molts partits per a aconseguir els punts…

Patim i patirem en tots els partits. No perquè anem líders a tanta distància del tercer no patim, eixa distància no significa que ens estiguem passejant. Al final l’equip competeix tots els diumenges perquè si no fora així no portaríem les victòries que portem. Cap partit serà fàcil, és igual el rival que estiga davant.

El fet que l’afició ja estiga pensant en l’ascens, els crea pressió? Pensen en el prop que s’està de l’objectiu?

Pressió no, estem bastant a prop però no ens podem confondre. Hem de seguir la línia de tot l’any, ha de ser la mateixa fins que ho aconseguim. En el futbol s’ha vist de tot i tot pot passar. Encara hi ha punts en joc perquè puga passar qualsevol cosa. No ens podem desviar del camí que estem seguint que és anar a guanyar cada partit. Ja hi haurà temps de tirar nombres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

museo prehistoria