25n
Orgull
Orgull

Sergi Campillo i el vicerector d’Estudis de Postgrau de la UV donen per finalitzada la primera part del curs de direcció pública per al personal municipal

A partir de gener els treballs finals s’aplicaran com a plans de millora a l’Ajuntament

Sergi Campillo i el vicerector d’Estudis de Postgrau de la UV donen per finalitzada la primera part del curs de direcció pública per al personal municipal
16/11/2016 -

Este dimarts han conclòs les classes teòriques del curs de postgrau Direcció Pública Local organitzat per l’Ajuntament de València amb la col·laboració de la Universitat de València (UV). El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha afirmat que “és la primera vegada en la història d’este ajuntament que es fa un curs d’este tipus. 

Abans l’interés per la formació del personal municipal era pràcticament nul però el Govern de la Nau està totalment convençut del vincle directe de la formació dels treballadors i les treballadores de l’Ajuntament amb l’oferta a la ciutadania d’uns servicis municipals de qualitat”.

El curs, en què participen 50 persones que formen part del personal directiu i predirectiu de l’Ajuntament de València, continuarà a partir de gener amb l’aplicació al dia a dia del consistori dels plans de millora dissenyats per l’alumnat, que fins al mes de juny es configuraran com a models de gestió avançada en les diverses àrees municipals.

“L’objectiu és aconseguir que la formació permeta que el sistema de gestió directiva millore la prestació de servicis a la ciutadania. Amb estes iniciatives redrecem la situació de l’Ajuntament en les darreres dècades i adeqüem la nostra administració al segle XXI”, ha afegit Campillo.

L’acte de hui l’ha presidit Campillo juntament amb el vicerector d’Estudis de Postgrau de la UV, Rafael Crespo. La sessió ha comptat amb el dictat d’una conferència per part del catedràtic de Ciència Política i de l’Administració de la Universitat Rei Joan Carles, Manuel Villoria, sobre ètica pública i bon govern.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quinze =