25n
25N
25N

S’entreguen els premis de la Marató Fotogràfica

S’entreguen els premis de la Marató Fotogràfica
30/06/2017 -

El regidor de Joventut, Natxo Escandell, va fer entrega este dimecres dels premis de la segona edició de la Marató Fotogràfica que es va celebrar durant el cap de setmana de la Fira Modernista. La temàtica del concurs era “Carcaixent Modernista”, on es podien incloure totes les fotografies relacionades amb els edificis modernistes de la ciutat, la mateixa Fira o qualsevol lloc o detall relacionat amb el modernisme de Carcaixent. En total, van formar part de la marató 32 persones que podien presentar fins a 3 fotografies al concurs. Finalment s’hi van presentar 91 fotografies, mentre que en la passada edició van concursar 20 treballs.

El jurat, format per persones expertes en l’art fotogràfic, han seleccionat les fotografies seguint criteris objectius i atenent aspectes com ara la rigorositat històrica, l’originalitat de l’obra o la tècnica emprada. Així, segons la deliberació, la foto guanyadora ha sigut la de Vicent Garcia Valero, dotada amb un premi en metàl·lic de 500€; el segon lloc, guardonat amb 300€, ha sigut per a Joan Martínez Sansaloni; mentre que la fotografia de Carlos Navarro Corbera ha quedat en tercer lloc, amb un premi de 200€. El jurat ha considerat per unanimitat atorgar dos mencions especials a Andreu González Tarragó i Augusto Llàcer Monzó, per la qualitat del seus treballs.

Natxo Escandell, regidor responsable de l’àrea que organitzava el concurs, ha transmés la satisfacció de l’organització de la Fira per la gran participació i per la professionalitat de les obres presentades. Així, “hem duplicat pràcticament el nombre d’inscrits i hem arribat a quasi el centenar de treballs, dades que ens indiquen que esta iniciativa té molt bona acollida i que agrada. A més, el material resulta molt enriquidor perquè ens mostra un punt de vista diferent de la Fira i que esperem poder compartir amb els veïns i les veïnes de Carcaixent en una exposició”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus