25n
25N
25N

Els senyals solidaris agrairan l'esforç del personal sanitari per tot el país

Aquests senyals inclouran un distintiu especial d’agraïment per la labor del col·lectiu sanitari

El distintiu estarà a la part posterior del senyal

Els senyals solidaris agrairan l'esforç del personal sanitari per tot el país
23/04/2020 -

Les iniciatives solidàries continuen succeint-se en temps de coronavirus. Ara, és el Grup Industrias Saludes qui ha posat en marxa la campanya ‘Un senyal, un gest’ amb la qual vol mostrar el seu agraïment al col·lectiu sanitari per tot l’esforç que està realitzant en la lluita contra la Covid-19. D’aquesta manera, a partir d’aquest moment, cada senyal, cada quilòmetre de carretera senyalitzat o cada parc infantil que realitzen comptarà amb senyals especials que homenatjaran el personal sanitari.

D’aquesta manera, el Grup Industrias Saludes, que es dedica a la senyalització, seguretat viària, mobilitat i equipaments urbans inclourà, en cadascun dels seus treballs, un distintiu de ‘Senyal Solidari’ i de ‘Parc Solidari’, fent que aquest agraïment arribe a tots els racons del país. I és que com explica, el director general, Pablo Villanueva, “enfront de la crisi sanitària, volem ser solidaris amb el col·lectiu que està en primera línia de batalla, i que els servisca d’alé per a continuar lluitant”.

Aquest distintiu solidari es col·locarà a la part posterior de cadascuna dels senyals que pose Industrias Saludes. Així, mentre en els senyals de trànsit es col·locarà unes etiquetes verdes, en el cas dels parcs solidaris es col·locarà un arc de Sant Martí, el mateix que s’ha utilitzat pels més menuts per a dir que ‘tot passarà’.

Però això no és tot, ja que a més del reconeixement públic, aquesta empresa donarà 1 euro per cada senyal instal·lat, 1 euro per cada quilòmetre de pintura utilitzat a les carreteres i 200 euros per cada parc que pose en marxa. La campanya romandrà activa fins al 31 de desembre de 2020, i la quantitat recaptada s’entregarà en una acció solidària que es realitzarà en honor al col·lectiu sanitari.

En aquest punt, el director general del grup ha volgut aclarir que “aquesta donació no suposarà cap augment dels nostres preus ja establits per a aquest exercici, però hem volgut fer extensiva la campanya als nostres clients perquè només gràcies a ells podem portar-la avant i, a més, ha tingut un excel·lent acolliment”, ha puntualitzat Pablo Villanueva.

Ara més que mai totes les aportacions solidàries són benvingudes, i més si es tracta de fer valdre el treball dels milers de sanitaris que, cada dia, treballen per a continuar salvant vides i doblegar al virus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 8 =