caixa popular

Seminari sobre economia circular a la Comunitat Valenciana

Seminari sobre economia circular  a la Comunitat Valenciana
11/04/2018 -

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient a través de la reutilització de tèxtil, organitza el dijous 19 d’abril a València, de 18.00 a 20.00 hores, un seminari sobre economia circular i la gestió sostenible del residu tèxtil a la Comunitat Valenciana.

La cita, titulada “Avançant cap a l’economia circular. Gestió sostenible del residu tèxtil a la Comunitat Valenciana”, se celebrarà a l’Ateneu Mercantil de València (Saló Sorolla).

Hi haurà tres ponents:

Anabel Rodríguez, Directora Executiva de la Fundació per a l’Economia Circular.
José Vicente Martí Bosca, Coordinador de Sanitat Ambiental de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.
Pablo Ramiro, Director de Desenvolupament de Negoci de Recovertex-Hilaturas Ferré.

L’objectiu de la jornada és exposar des d’una perspectiva pràctica en què consisteix aquest nou model econòmic i analitzar com una òptima gestió dels residus és fonamental dins de l’economia circular.

La cita servirà també per a lliurar els Premis Humana Circular, que distingiran a una dotzena d’entitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana que han destacat en la gestió eficient dels residus i el foment del desenvolupament sostenible.

El seminari se celebra poc després que la Generalitat Valenciana anunciés un pacte per a promoure-hi l’economia circular, amb la participació d’empreses, ajuntaments i altres entitats valencianes.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris