Es resolen les semifinals en la lliga de Perxa

Es resolen les semifinals en la lliga de Perxa
25/10/2018 -

Jornada clau en el Trofeu Diputació d’Alacant 2018 – XXIX Lliga a Perxa la que tindrà lloc aquest cap de setmana, amb la disputa de la tornada de les semifinals en totes les categories.

Només hi haurà una eliminatòria en la qual es disputarà l’anada, la que enfronta en la màxima categoria a Sella A i Benimagrell, ja que la passada setmana s’hagué de suspendre. L’altra partida de primera serà la tornada entre els equips de Top Recambios Castells i Sella B, a la població de la Marina Alta. Els de Castells tenen un marcador a favor de 6 a 10, en arribar als 7 jocs estarien classificats.

Pel que fa a la segona categoria, a Borbotó es jugarà la tornada entre l’equip local i el d’Agost, amb un marcador a favor dels alacantins de 10 a 7. L’altra eliminatòria d’aquesta categoria està molt igualada, la disputen Sant Vicent i Mutxamel i els segons afronten la partida a casa amb un resultat desfavorable per la mínima, és dir, de 9 a 10.

Ja en tercera, un dels encreuaments també pareix que es decidirà per detalls, el Relleu B – Crevillent A, amb un resultat favorable als segons de 9 a 10, veurem ara qué és el que passa a Crevillent. L’altra partida de la categoria enfronta a Benifallim i Sella D, en este cas jugaran a la població de la Marina Baixa, això sí, els locals tindran un desavantatge de 5 a 10, resultat que es produïa el passat cap de setmana a Benifallim.

Les finals es disputaran el diumenge 11 de novembre a la Plaça de Sella.

Més informació

mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
anna i la maquina del tiempo
alcasser
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019