Intensa lluita per El Corte Inglés de Galotxa

Intensa lluita per El Corte Inglés de Galotxa
11/05/2018 -

Llevat del Kiwa Quart de les Valls, que ocupa la primera plaça amb 21 punts, fins a cinc equips lluiten per les tres places restants que els permetrien jugar les semifinals pel títol.

La jornada número deu de la màxima categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, ens ha deparat un enfrontament entre Albuixech i Faura com a la partida de la semana. El segon classificat de l’Autonòmic, l’Albuixech, rebrà en el seu carrer de pilota al tercer en la taula, el Faura. Dos punts els separen, de manera que la partida serà decisiva per a la seua posición. El Kiwa Quart, al capdavant de la categoria absoluta, visitarà al Lanzadera Monserrat, que està lluitant per entrar entre els quatre primers. El cuer Caixa Popular Meliana rebrà al quart, l’Ovocity Marquesat, mentre que la partida on l’Ajuntament de Beniparrell i l’Electrofassar Massalfassar seran els protagonistes tancarà la jornada.

Respecte a la competició juvenil, el primer classificat, l’Ajuntament de Beniparrell, rebrà en el seu carrer al quart de la taula, l’Electrofassar Massalfassar. El Caixa Popular Meliana, que ocupa el segon lloc i suma 24 punts, dos punts per darrere del líder, jugarà en casa davant l’Ovocity Marquesat, situat en tercera posició. L’Ajuntament de Beniparrell B marxa al capdavant del seu grup de la divisió de plata, seguit per l’Autos Meliana B. En l’altre grup de segona es el Borbotó A qui ocupa la primera posición, amb l’Albuixech quatre punts per darrere.

El Caixa Popular Godelleta es el primer classificat en la competició femenina, amb 24 punts, i aquesta setmana descansarà segons el calendari de competició. Empatats en la segona posición trobem al Cent Duros Borbotó A i B, tot i que el primer equip del club de la pedanía de Valencia compta amb una partida menys. Precisament el Borbotó A es desplaçarà aquesta jornada per a jugar com a visitant amb el Caixa Popular Pobla A. El Cent Duros Borbotó B jugarà en el seu carrer davant el Caixa Popular Pobla B. La partida restant de la jornada tindrà com a protagonistes al Caixa Popular Pobla C i al Lliria BAM, que jugaran en el trinquet de les primeres.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
programacion rialto
alcasser
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019