caixa popular

El Diputació de Raspall Autonòmic va viure la seua primera jornada de semifinals

El Diputació de Raspall Autonòmic va viure la seua primera jornada de semifinals
09/05/2018 -

El 35é Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de Valencia, va viure el passat cap de setmana la primera jornada de la lliga de semifinals en la categoría absoluta.

Els resultats de les primeres partides de la fase final A han determinat que siguen l’Oliva A i el Xeraco B qui ocupen ara les primeres posicions, ja que sumaren els tres punts en els seus enfrontaments davant el Piles i el Xeraco A, respectivament. En el cas de la partida entre les dues formacions del club de Xeraco, el marcador fou clarament favorable al segon equip, format per Sendra, Badenes, Ibiza i Guille, que tancaven la partida sense permetre sumar cap joc als seus rivals. Idèntic resultat es vivía en l’altra partida, en la que l’Oliva, amb Escoto, Gorxa i Josele, s’imposava a domicili al Piles, on eren baixa tant Waldo com Punxa, integrants de l’equip del club de la Safor en aquesta competició. La segona jornada ens deixarà els següents enfrontaments: el Xeraco A, actual subcampió de la competició, rebrà al seu trinquet al Piles, en una partida bàsica per a les aspiracions dels protagonistas; mentre que Oliva i Xeraco B possaran en joc el liderat que ocupen ara els dos.

Respecte a la fase final B, la primera jornada va fer sumar els seus primers punts a les formacions de Lloc Nou d’en Fenollet i Bicoroliva A. En el cas dels de la Costera davant l’Otos A, que l’any passat jugaba en segona; sent els punts guanyats pel Bicorp a costa del Genoves A. Les partides del pròxim cap de semana tindran lloc en el trinquet de Genoves, on el primer equip del club local rebrà als seus veïns del Lloc Nou d’en Fenollet, i en el trinquet d’Otos, on es desplaçarà el Bicorp per a presentar la seua candidatura al titol en aquesta primera B.

Pel que fa a la competició de segona categoría l’Otos B continua amb la seua serie de victòries, i ocupa ara en solitari el primer lloc de la classificació en el grup primer, després de derrotar al segon de la taula, Quatretonda A, el passat cap de setmana. En el grup segon s’ha viscut un canvi al capdavant de la classificació, ja que els primers fins la jornada anterior eren el Gavarda A, que cedia la victoria, i amb ell el liderat, davant el Sumacarcer el cap de setmana. Aquest fet l’aprofitava l’Oliva B, juntament amb els tres punts guanyats a La Valldigna, per a pujar ara al primer lloc. Ja en la divisió de bronze son el Bicorp B i l’Ajuntament de Polinya A qui ocupen les primeres posicions dels seus grups.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 14 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris