25n
25N
25N

Semifinal en el I Trofeu Ciutat de Torrent

Semifinal en el I Trofeu Ciutat de Torrent
25/07/2016 -

Dijous a la vesprada es va disputar la jornada inaugural de la primera seminfinal del I Trofeu Ciutat de Torrent. El trinquet José María Veguer va acollir aquesta eliminatòria que va ser para Miguel, Dani i Héctor II, després de superar a Marc, Javi i Carlos per 60-50.

Durant tota partida els jugadors van estar esforçant-se al màxim, els dos equips van demostrar la mateixa iniciativa en el joc fins a l’últim moment, amb un marcador molt ajustat. Defensar, utilitzar l’escala com a recurs, “tallar corda”, van ser algunes de les tècniques empleades per aquests mestres.

La regidora d’Esports, Nadia Marín, acompanyada de diferents membres de corporació municipal, no es van perdre la partida i van gaudir de l’eficàcia i del bon treball d’aquests grans jugadors. “Ha estat una partida que ens ha mantingut a tots expectantes fins a l’últim moment, a causa de la qualitat dels jugadors. Estic molt satisfeta per l’organització de l’I Trofeu Ciutat de Torrent, i sobretot per poder acollir a aquests professionals en el nostre trinquet”, ha declarat Nadia Marín.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

CCCC
torrent