25n
Orgull
Orgull

Més de 1.000 persones inicien la Setmana Santa a Albal, amb el Diumenge de Rams

Més de 1.000 persones inicien la Setmana Santa a Albal, amb el Diumenge de Rams
15/04/2019 -

Albal ha donat inici a la Setmana Santa amb la celebració del Diumenge de Rams que es va celebrar ahir amb un sol esplèndid. Segons dades facilitades pel rector local, Engraci Bataller, més de 1.000 persones van participar en la benedicció de les palmes, processó i missa. “És la meua primera Setmana Santa a Albal i estic molt agraït amb la resposta que el poble està donant als actes de la setmana gran els cristians”, ha dit Bataller.

La tradició cristiana que es viurà aquests dies a Albal està organitzada per les Confraries ‘Virgen de los Dolores’ i ‘Santo Sepulcro’, en col·laboració amb les dues parròquies del municipi, ‘Nuestra Señora de los Ángeles’ i ‘San Carlos Borromeo’.

Albal celebra hui el dilluns sant amb una excursió a Alberic. A les 21 hores, amb la visita a “Los arreglos”. Demà dimarts 16 d’abril, serà el Viacrucis, a les 16 hores, des de la Parròquia de ‘Nuestra Señora de los Ángeles’ al cementeri. I el dimecres sant dia 17, a les 15.30 els xiquets i xiquetes del col·legi Santa Anna protagonitzen un Viacrucis infantil i, a la nit, a les 22 hores, és la processó del silenci.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =