25n
25N
25N

La Paella Valenciana, el plat més internacional de la nostra terra, celebra la seua setmana a València

La III edició de la Setmana de la Paella torna a València amb menús tancats de 20€

La Paella Valenciana, el plat més internacional de la nostra terra, celebra la seua setmana a València
20/06/2019 -

La paella és, com tothom sap, el plat estrella de la Comunitat Valenciana. Per aquesta raó, per ser el plat més internacional de la nostra comunitat, es mereix una setmana per a homenatjar-la i gaudir del seu inconfusible sabor; una setmana on els valencians i valencianes, i també la resta de turistes, puguen gaudir de la veritable paella valenciana i, de pas, rebre l’estiu assaborint els millors ingredients que pot oferir-nos aquest plat tan icònic de la nostra terra.

I, en efecte, la Setmana de la Paella ja està ací, preparada per a celebrar la seua tercera edició, que s’estendrà des del 20 fins al 30 de juny; és a dir, una jornada gastronòmica amb una durada de deu dies, dos dies menys que l’edició anterior, on els comensals podran gaudir d’un menú tancat que inclou amanida, paella valenciana o arròs a banda, beguda i unes postres per 20€.

Des de fa tres anys, Wikipaella, l’associació sense ànim de lucre creada per a defendre i difondre el reconeixement de les autèntiques paelles de la Comunitat Valenciana, organitza, junt amb Turisme València, que coordina aquest esdeveniment a través del programa VLC Gastronomia, aquesta festa en honor a la paella. Aquesta associació sense ànim de lucre ha sigut l’encarregada d’elegir els 17 restaurants de la ciutat  que participaran en la Setmana de la Paella 2019, els quals, segons Wikipaella, elaboren autèntiques paelles valencianes. A més, tres d’ells (El Racó de la Paella, Casa el Famoso i El Redondel, aquest últim situat a El Palmar) han sigut reconeguts amb la Cullera de Fusta, el màxim guardó que atorga Wikipaella per cuinar a llenya.

La Setmana de la Paella és una bona ocasió per rebre l’estiu i gaudir de la paella valenciana. Però no sols això, sinó que aquesta “festa”, com va asseverar Toni Bernabé, director de Turisme València, a la presentació d’aquesta jornada gastronòmica, també serveix perquè els valencians ens ajuntem amb els nostres, amb els qui més volem, ja que “per a nosaltres, els valencians, la paella va més enllà del pla gastronòmic; és una forma d’entendre la vida i les nostres relacions, sempre al voltant d’una bona paella”.

 

 

 

 

 

 

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =