caixa popular

Setmana del Major en Alfafar

Setmana del Major en Alfafar
22/09/2017 -

Ja ha començat la “Setmana dels Majors” a Alfafar, organitzada per l’àrea de Majors de l’Ajuntament d’Alfafar. Del 21 de setembre i fins al 5 d’octubre tindran lloc diferents activitats per al gaudi de la població més major del municipi.

Aquestes activitats és crear al voltant de la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors, l’1 d’octubre. Van donar començament el dijous 21 de setembre amb l’eixida al teatre Talía, amb l’espectacle “Full Monty”.

El dimarts 26 de setembre, hi haurà cinefòrum “Les Sufragistes” i serà projectada en l’edifici Sanchis Guarner. El dimecres 27 a les 17.30 hores, “Escoltem en Igualtat: Cançons Populars”, en el Centre Municipal de Majors. La pròxima excursió serà una visita guiada al “Museu de l’Orxata”, organitzada per al dijous 28 de setembre a les 17.00 hores.

El dilluns 30 de setembre, a les 10.00 hores començarà la Jornada d’Envelliment Actiu, on es presentaran els tallers del programa “Més vida als Anys”, hi haurà exhibició de tallers, perquè les persones interessades els coneguen de prop. Es comptarà amb estands informatius de farmàcies, ortopèdies, òptiques, etc. Tot estarà situat en el Parc de les Palmeres. Aquest projecte és molt important per a la població més major del municipi, ja que és una manera d’estar actiu desenvolupant cos i ment. Aquests tallers estan presents durant tot el curs i tenen molt bon acolliment. Són moltes les persones que participen d’aquests. Va començar sent un projecte pilot i cada any es consolida amb major nombre d’inscripcions.

El dimarts 3, “Escoltem en Igualtat: “Cobla”, en l’edifici Sanchis Guarner, a les 17.30 hores. Per al 4 d’octubre s’ha organitzat una xarrada sobre “Sexualitat i Relacions en l’Edat Madura”, en el Centre Municipal de Majors. I per a finalitzar el 5 d’octubre, de 17 a 20 hores es farà una “Ruta de la Salut”, on les persones que participen podran realitzar-se proves mèdiques relacionades amb el risc cardiovascular, pneumologia, nutrició, osteoporosi i prevenció del càncer. Podran participar de diferents xarrades informatives i realitzar tallers d’exercici físic per a prevenir les patologies més freqüents com, esquena, homes, malucs i genolls. A més hi haurà taules informatives sobre hàbits de vida saludable.

Totes les activitats estan creades amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones majors i afavorir un envelliment actiu, a través de l’oci, l’exercici i els diferents tallers. D’aquesta manera, des de la regidoria de Majors es treballa durant l’any perquè els majors d’Alfafar tinguen a la seua disponibilitat diferents activitats en les quals puguen seguir desenvolupant les seues habilitats socials i intel·lectuals.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − huit =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris