caixa popular

Viu la Setmana Jove d'Alfafar

Viu la Setmana Jove d'Alfafar
11/10/2017 -

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha treballat una àmplia programació per a la població jove del municipi. Del 24 al 31 d’octubre les i els joves d’Alfafar podran gaudir de diferents activitats.

El 17 d’octubre començaran les activitats a les 19.00 hores amb l’exposició “No em toques el whatsapp”, que romandrà en l’Espai Jove fins al 26 d’octubre. Per al dimarts 24 d’octubre, a les 17.30 hores, s’ha preparat cinema en igualtat “XXY”, un film argentí dirigit per Lucía Puenzo que tracta la intersexualitat. El dimecres 25 d’octubre es treballarà l’escolta de música en igualtat amb el gènere musical Rap, a partir de les 17.30 hores. El dijous 26 d’octubre hi haurà un taller de fotografia, a les 17.30 hores, obert a la població més jove del municipi on aprendre unes nocions bàsiques a l’hora de fer fotografies. Per al divendres 27 d’octubre, a les 17.30 hores tindrà lloc un taller de Lego, amb caràcter introspectiu treballant a través de la imatge futures accions que creen interessants per a la població, d’aquesta manera es treballa el joc projectiu d’idees plasmades en peces Lego. Aquest mateix dia a les 23.00 hores en la Plaça de l’Ajuntament tindrà lloc un concert on actuaran els grups NUC i Metropol. El dissabte 28 d’octubre a les 10.30 hores hi haurà una master class de zumba para totes les persones que vulguen participar. Per a la vesprada, a les 20.30 hores es durà a terme un sopar jove, on poder intercanviar idees amb la població d’Alfafar i relacionar-se així entre persones de la mateixa edat. Després del sopar, a les 22.00 hores es projectarà una pel·lícula. El dilluns 30 d’octubre tindrà lloc la ludoteca jove, des de les 17 hores hi hauran jocs esportius i col·laboratius per al gaudi de tota la població jove, que podran entretenir-se i divertir-se fins a les 20.00 hores. A les 22.00 hores del dimarts 31 d’octubre i com a clausura d’aquesta setmana de la joventut s’ha preparat una festa de Halloween amb diferents activitats com el túnel del terror, maquillatge terrorífic i barra saludable amb la finalitat que siguen activitats participatives on poder aprendre i interactuar.

Com a activitat marque per a tota la setmana s’ha desenvolupat un concurs de fotografia en hàbits de vida saludable, on es podrà participar del 24 d’octubre al 30 de novembre, dirigit a persones entre 12 i 30 anys. Hi haurà diferents premis en diverses categories, adolescent, jove i millor fotografia local.

Des de l’àrea de Joventut s’anima a la població a participar d’aquesta setmana on les i els joves són els protagonistes. Una oportunitat per a conéixer a veïns i veïnes de la mateixa edat i compartir inquietuds.

Algunes de les activitats preparades han sigut desenvolupades de forma conjunta per l’àrea de Joventut, l’àrea d’Igualtat i la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA).


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + catorze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC