25n
25N
25N

Una carrera solidària posarà el fermall d'or a la Setmana Esportiva de Natzaret

Una carrera solidària posarà el fermall d'or a la Setmana Esportiva de Natzaret
21/06/2018 -

La I Setmana Esportiva-Cultural de Natzaret arrancarà dilluns dia 25 i culminarà, dissabte dia 30 a partir de les 20 hores, amb la carrera popular i solidària 8K i Milla Solidària València Natzaret NSD+. En arribar a la meta es podrà gaudir de música en viu i d’una ruta de la tapa en la qual col·laboren diversos establiments hostalers. Els fons obtinguts es destinaran a desdejunis i programes socials per als menors més vulnerables del barri.

La 8K i Milla Solidària València Natzaret NSD+ té un recorregut de 8 km. De forma paral·lela, es desenvoluparà una marxa de 1,6 km, pensada per a les persones que opten per un ritme més pausat i que haurà de finalitzar-se en un temps màxim de 45 minuts. L’eixida i la meta es situaran al carrer Fernando Morais de la Horra, que dóna accés al poliesportiu de Natzaret. Després de travessar la línia d’arribada, es podrà gaudir de música en directe i d’una ruta de la tapa en la qual col·laboren diversos establiments hostalers del barri. “Estem molt satisfets d’haver participat en l’organització d’aquesta primera setmana cultural i treballarem perquè aquest projecte tinga continuïtat en el temps”, ha declarat la regidora d’Esports, Maite Girau.

Al llarg de la carrera hi haurà punts d’avituallament líquid, cap al quilòmetre 4 i en meta, així com punts d’avituallament i guarda-roba en les zones d’inici i finalització de la prova. Les persones interessades tenen fins dimecres dia 27 a les 23.59 hores per inscriure’s en línia a través del següent enllaç: https://bit.ly/2lnjyur Les dorsals i bossa del corredor/a es podran arreplegar en el col·legi Nuestra Señora de los Desamparados els dies 29 de juny (entre les 17 i 21 hores) i 30 de juny (entre les 10.30 i les 19 hores).

Els fons obtinguts es destinaran a desdejunis i programes socials del Projecte NSD+ Natzaret, vinculat al col·legi Nuestra Señora de los Desamparados i centrat en els menors més vulnerables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

CCCC
torrent