25n
25N
25N

L'exposició de treballs de l'alumnat dels tallers obri la Setmana Cultural del CFPA de Paiporta

L'exposició de treballs de l'alumnat dels tallers obri la Setmana Cultural del CFPA de Paiporta
14/05/2019 -

La 23a edició de la Setmana Cultural del Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) de Paiporta es va iniciar aquest dilluns amb la inauguració de l’exposició de treballs de l’alumnat dels tallers de patchwork, pintura i fotografia. La mostra reflecteix la creativitat, la inspiració i l’evolució tècnica i plàstica d’aquest alumnat a través de diferents formes d’expressió artística, i estarà a disposició del públic al Museu de la Rajoleria fins al pròxim dia 25 de maig.

La presentació va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor d’Educació, Toni Torreño, i el de Cultura, Alberto Torralba, a més d’altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal, la directora del CFPA, Maria José Lizondo, i de les autores i autors de les obres exposades, en companyia del seu professorat en els diferents tallers.

La Setmana Cultural ha continuat aquest dimarts de matí amb una visita al Museu de Belles Arts de València Pius V, un torneig de parxís a la vesprada, i una lectura dramatitzada de l’obra ‘Damiselas en apuros’, de David Salmerón, realitzada per l’alumnat de secundària. Totes les activitats de la setmana estan obertes a tota la ciutadania de Paiporta. La inscripció prèvia es pot formalitzar al mateix CFPA de 17.30 a 19.00 hores, de dilluns a dijous.

Per a aquest dimecres, hi ha prevista una visita cultural a Biar, amb eixida en autobús a les 8.00 hores al carrer Jaume I. Dijous, a les 17.30 hores i a la mateixa seu del CFPA, es portarà a terme la projecció fotogràfica de ‘La Cordillera Blanca i l’Amazones’, realitzada pel professor Salvador Sendra, seguida d’una mostra gastronòmica, a les 19.30 hores.

El divendres es tancarà la Setmana Cultural amb una visita guiada a l’exposició de Genaro Palau a l’EMAT de Torrent, un sopar faixat a les 21.00 hores al Xalet de Català, seguit de monòlegs a la fresca, amb Piter Pardo, a les 22.30 hores.

setmana cultural

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =