caixa popular

La setmana cultural arriba als barris de València

Sant Marcel·lí, Campanar o Nou Moles són algun dels barris que gaudiran d’aquestes activitats

La setmana cultural arriba als barris de València
16/05/2017 -

Els centres municipals dels barris de Sant Marcel·lí, Campanar, Nou Moles i Orriols estan immersos en la celebració de la setmana cultural, amb l’organització d’un gran nombre d’activitats on la cultura és la protagonista, però amb les quals els veïns d’aquests barris valencians es divertiran, alhora que coneixen gent nova i, per descomptat, ‘fan barri’.

D’aquesta manera, en el barri de Sant Marcel·lí, dimecres que ve, 17 de maig, a les 17.00 hores, tindrà lloc l’actuació de Marcel Moreno, Pedro Piqueras, Mercedes Zambrano i Carmen en el centre de Sant Marcel·lí. Així mateix, el dissabte a la nit, s’ha organitzat un sopar de pa i porta perquè tots els veïns del barri es reunisquen, i passen una nit molt entretinguda.

D’altra banda, en el centre municipal d’Orriols, el dijous 18 de maig, a les 18.00 hores, el músic Martín Yack amenitzarà una vesprada plena de ball, que tornarà a repetir-se, el diumenge 21 de maig, en el centre de Nou Campanar. A més, el divendres, serà el torn de la coral de Sant Pau i de Remedios Pallás, a les 19.00 hores, en Orriols.

Finalment, el cap de setmana també estarà replet d’activitats. En aquest sentit, el dissabte 20 de maig, a les 11.00 hores, se celebrarà en el centre de Nou Moles el dia de la bandera, amb un vi d’honor i l’actuació de dolçaines i albaes.

Però això no és tot, ja que la setmana cultural s’ha estés per tota València. Així, fins al 21 d’aquest mes, l’estació de l’AVE Joaquín Sorolla acollirà l’exposició ‘Ecce Homo’, una activitat que està emmarcada dins del ‘Festival 10 Sentidos’, igual que la representació de l’obra ‘Ta Gueule’ en el centre de la Nau, el dissabte i el diumenge a les 19.00 hores.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris