25n
25N
25N

Alfafar comença la setmana d'activitats pel Dia Internacional de la Dona

El dia 8 es realitzaran activitats al llarg de tot el dia amb la finalitat d’aconseguir la igualtat efectiva en tots els àmbits, potenciar la educació en igualtat i prevenir qualsevol tipus de violència masclista

Alfafar comença la setmana d'activitats pel Dia Internacional de la Dona
02/03/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Espai d’Igualtat i el Consell de la Dóna del consistori, ha iniciat la seua setmana d’activitats entorn de la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora del pròxim 8 de març. Les i els veïns del municipi podran participar en un variat programa amb activitats orientades per a tots els públics que tindran lloc al llarg de tota la setmana.
Entre els diferents actes programats es troben conferències, exposicions i concerts, a més d’una sèrie d’actes institucionals. Demà, dimarts 3 de març, tindrà lloc la Marxa per la Igualtat a partir de les 9:30 h, que sortirà des de la plaça de l’Ajuntament.
El divendres 6 de març es realitzarà una sèrie d’activitats dirigides als centres educatius de la localitat. Es realitzarà la inauguració de l’exposició “Dones en la història” i es realitzarà el lliurament dels premis de l’I concurs de dibuix 8 de març en el poliesportiu municipal. El mateix dia la Sala Ventura Alabau acull a partir de les 20 h el concert solidari “Elles”, amb la col·laboració de Enclavedeblog.
Les activitats finalitzaran el diumenge 8 de març. La programació inclou la del mural artístic “Referents femenines en la història” en la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 11.45. A les 12.30 es realitzarà l’un acte institucional en el Centri Instructiu Musical d’Alfafar (CIM).
Un altre dels actes més destacats serà la Gal·la Alfafar en Igualtat, que tindrà lloc el diumenge 8 de març a partir de les 16:30 h i amb la qual es reconeix a personalitats i entitats del municipi per la seua labor en matèria de gènere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + nou =

caixaontinyent
paterna