25n
25N
25N

Una desena d'establiments obté el segell “Hostaleria Segura” que atorga l'Ajuntament de Paterna

Una desena d'establiments obté el segell “Hostaleria Segura” que atorga l'Ajuntament de Paterna
02/07/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha lliurat ja gairebé una desena de segells “Hostaleria Segura” als establiments que l’han sol·licitat i que han superat els requisits establerts pel consistori per a l’obtenció de la distinció.

El segell no sols garanteix que el restaurant, bar o cafeteria compleix amb els protocols de seguretat i higiene que estableix la normativa vigent sinó que també acredita que aquests locals van més enllà en les pràctiques que adopten, distingint-se per incrementar les mesures per a estar lliures de coronavirus, protegint a clients i personal treballador.

La certificació d’aquests protocols i mesures està sent realitzada per una comissió avaluadora integrada per personal tècnic municipal, Policia Local i membres de l’Associació “Paterna Gastronòmica” que es desplaça, local per local, per a supervisar les accions que es realitzen en les instal·lacions.

Els establiments als quals ja s’ha lliurat el segell són Casa Toni, Nelo’s, Ché que bo, Somnis, Nou Cafè, Toretto’s, Cafè Cafè, Bar Atienzar i The Culture Beer. A més, aquesta setmana s’avaluarà també al Bar de Gabi, en Corts Valencianes.

Els locals certificats ja exposen el segell “Hostaleria Segura Paterna” en un lloc visible del seu local i, a més, han estat incorporats al registre municipal creat amb els negocis que han obtingut la distinció, i seran visitats periòdicament per a assegurar el manteniment de totes les mesures associades al distintiu.

Entre el gairebé centenars de mesures establertes, es troben les relatives a l’ús de màscara i manteniment de la distància de seguretat, la neteja i desinfecció d’elements comuns, protocol de neteja i ventilació en les zones de treballadors, ús correcte de la roba de treball, l’adaptació de l’aforament interior i exterior, l’ús preferent de materials d’un sol ús o el protocol d’accés als proveïdors.

Aquells locals que vulguen sol·licitar la concessió del segell, que confirma l’ús de mesures que compleixen amb la normativa associada a la COVID-19 i ofereix garanties i nivells de confiança als clients, poden fer-ho de forma exclusivament telemàtica a través de sede.paterna.es, en l’apartat procediments especials COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 5 =