25n
Orgull
Orgull

Sis persones del sector agrari s'incorporen durant l'estiu a l'Ajuntament de Paiporta

Durant els pròxims tres mesos, portaran a terme treballs com la conservació i desbrossament del barranc, el condicionament dels horts urbans i dels camins rurals

Sis persones del sector agrari s'incorporen durant l'estiu a l'Ajuntament de Paiporta
20/07/2021 -

L’Ajuntament de Paiporta ha incorporat aquest dilluns sis persones del règim especial agrari gràcies al programa impulsat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), al qual s’ha adherit el consistori a través de la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç.

Durant els pròxims tres mesos, aquests treballadors es dedicaran a la conservació i desbrossament del barranc, els horts urbans municipals i els camins agrícoles de la localitat. L’Ajuntament de Paiporta i el SEPE invertiran un total de 27.613,77 euros en aquesta iniciativa, que ofereix treball a persones d’un sector que pateix un alt grau d’atur estacional.

Els sis treballadors varen ser rebuts a l’Ajuntament de Paiporta per l’alcaldessa, Maribel Albalat, la primera tinent d’Alcaldia i regidora d’Hisenda i Administració General, Isabel Martín, i la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, a més d’altres membres de l’equip de govern i el gerent d’ESPAI.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 19 =