25n
Orgull
Orgull

Sis alcaldes i alcaldesses s'incorporen a Més-Compromís

arxiu

Sis alcaldes i alcaldesses s'incorporen a Més-Compromís
03/07/2021 -

Sis alcaldes i alcaldesses de Compromís, que fins ara eren independents o estaven adscrits directament a la coalició, han decidit sumar-se al projecte de Més-Compromís coincidint amb la refundació del partit, abans denominat Bloc-Compromís.

Són l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; l’alcalde de Castelló, Òscar Noguera; l’alcalde d’Alfarp, Santi Cervera; l’alcaldessa d’Alcosser de Planes, Lucía Capablanca; l’alcalde de Rafelcofer, Josep Montserrat, i l’alcalde de Palmera, Àlvar Català, segons ha detallat la formació en un comunicat.

Diego Gómez, Òscar Noguera, Santi Cervera i Lucía Capablanca han fet el pas aquesta mateixa setmana, just després del congrés de refundació de Més-Compromís. Àlvar Català i Josep Montserrat ho van fer en la campanya d’afiliació prèvia just abans del mateix congrés, després d’haver conegut el contingut de les ponències i la proposta política que s’emportava a debat al conclave valencianista.

El primer edil d’Alzira ha assenyalat que “l’esperit d’obertura a la societat, el projecte de valencianisme modern basat en el sobiranisme democràtic i l’enfortiment orgànic que han eixit dels debats del congrés” són el que li ha decidit a “fer el pas”.

“Portàvem anys treballant junts braç a braç i crec que ara és el moment de fer el pas per a enfortir encara més el projecte conjunt de Compromís”, ha afirmat el també vicepresident de la Federació
Valenciana de Municipis i Províncies.

Per a la secretària general de Més-Compromís, Àgueda Micó, “la incorporació de companyes i companys com Àlvar, Josep, Lucía, Òscar, Santi i Diego és una magnífica notícia que reforça l’aposta per l’enfortiment municipalista i l’obertura del partit”.

“Són persones que estan fent una grandíssima tasca als seus pobles i ciutats i per a nosaltres és un orgull que vulguen remar pel futur de Compromís des del nostre partit”, ha ressaltat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 2 =