caixa popular

463 agents per a garantir la seguretat durant la Setmana Santa Marinera

463 agents per a garantir la seguretat durant la Setmana Santa Marinera
28/03/2018 -

La Policia Local de València destinarà un total 463 agents al dispositiu previst per a garantir la seguretat i el bon desenvolupament de les 77 processons de la Setmana Santa Marinera. Des de l’inici de les seues activitats, el passat 2 de març amb el Pregó, la Policia Local de València coordina un ampli desplegament de mitjans materials i humans per al quasi centenars d’actes que s’estima congregaran, de mitjana, unes 10.000 persones.

L’operatiu inclou el desplegament de 430 senyals per a l’ordenació del trànsit rodat i la reserva d’espais. A més, es disposa de 84 plaques verticals de prohibició de l’estacionament i altres 200 plaques de la informació sobre els recorreguts.

En total, l’operatiu està integrat per 254 homes i dones de servei ordinari, i altres 209 de serveis operatius. A més, la Policia Local se suma també a les celebracions en si, amb la presència de quatre agents amb uniforme de gala, que prenen part en els actes que promou la Parròquia del Rosari Confraria Granaders de la Mare de Déu de la Solitud, així com dos genets amb les seues muntures, membres de la cavalleria de gala del cos, que desfilaran en les processons més destacades del festeig, com són les del Dijous Sant, Divendres Sant i el Diumenge de Resurrecció.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 7 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris