25n
Orgull
Orgull

La Diputació enviarà 45 efectius diaris de Protecció Civil al Rototom per a garantir la seguretat

La Diputació enviarà 45 efectius diaris de Protecció Civil al Rototom per a garantir la seguretat
13/08/2018 -

El Govern Provincial enviarà 45 voluntaris de Protecció Civil cada dia al Rototom per a ajudar a garantir la seguretat en el festival, que se celebra del 16 al 23 d’agost. Aquest dispositiu de voluntaris de l’Agrupació Provincial comptarà a més amb tres vehicles diaris per a dur a terme el seu servei, segons ha informat la institució provincial en un comunicat.

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló ha establit un dispositiu especial per a respondre a les emergències que puguen sorgir, al marge que hi ha presència d’agents de Protecció Civil per a ajudar en l’organització i control d’accessos al recinte del festival.

Tots dos cossos, que treballen en col·laboració amb l’Ajuntament de Benicàssim i altres forces de seguretat, es regiran per dispositius específics de servei per a atendre les necessitats extraordinàries derivades d’aquest esdeveniment musical.

Sobre aquest tema, el diputat provincial de Bombers, Luis Rubio, ha reivindicat l'”aposta” que es fa des del Govern Provincial per esdeveniments com el Rototom que “constitueixen un potent valor econòmic, de creixement, desenvolupament i oportunitats per a la nostra província.

En aquest sentit, ha destacat que la disponibilitat econòmica per a garantir les mesures de seguretat és “plena”. En aquest sentit, ha explicat que la inversió que Diputació dedica a la promoció, difusió i suport de festivals com el Rototom, se sumisca, així mateix, la partida específica que en matèria de seguretat i control s’assigna per a atendre els dispositius extraordinaris de vigilància, “alguna cosa fonamental per a garantir la confiança dels turistes que ens visiten”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =